Libnet.ro
UNICEF

14:15

Andra, primele declaratii despre cel de-al treilea copil: Mereu am spus ca vom fi o familie mare. Anuntul care i-a uimit pe fani

Playtech Playtech,
Andra, primele declaratii despre cel de-al treilea copil: Mereu am spus ca vom fi o familie mare. Anuntul care i-a uimit pe fani

Andra, in varsta de 33 de ani, este una dintre cele mai bune voci din industria muzicala romaneasca. Cantareata a revenit pe micul ecran, la Pro TV, in juriul emisiunii Romanii au talent, aflata la cea de-a zecea editie. Andra, primele declaratii despre cel de-al treilea copil Andra a vorbit intr-un interviu recent pentru Libertatea. ro, . continuă pe Playtech

Sotul Andreei Balan, primele declaratii despre divort. Anuntul lui George Burcea i-a bulversat pe fani

De o saptamana incoace, gura lumii nu mai tace. Dupa ce George Burcea a fost in vizorul presei odata cu lansarea romanului sau despre violenta domestica, aducandu-se la lumina momente din trecutul familiei sale, in prim-plan vine acum divortul. Sotul artistei a facut primele declaratii despre acest subiect. Sotul Andreei Balan, primele declaratii despre divort .

Manuela Harabor, noua actrita din Vlad. Primele declaratii despre rolul din serialul de la PRO TV

Manuela Harabor este noua actrita din serialul Vlad! Fanii cunoscutei productii au fost placut surprinsi de noua aparitie in povestea palpitanta. Iata ce spune artista despre noul rol pe care-l va interpreta! Manuela Harabor, noua actrita din Vlad Manuela Harabor se alatura echipei din serialul Vlad! Din data de 24 februarie, frumoasa actrita va fi .

Enrique Iglesias s-a pozat in maternitate cu al treilea copil FOTO

Enrique Iglesias si Anna Kournikova au devenit recent pentru a treia oara parinti, iar celebrul artist s-a pozat in materintate cu bebelusul! Iata aici imaginile de colectie! .

Andreea Berecleanu, primele declaratii dupa ce Antena 1 a anuntat ca nu va mai prezenta Observator. Nu voi accepta situatii impuse

Andreea Berecleanu a facut primele declaratii, dupa ce postul Antena 1 a anuntat ca ea nu va mai prezenta Observator, iar din aceasta primavara telespectatorii o vor gasi pe Alessandra Stoicescu la pupitrul jurnalului de stiri. Andreea Berecleanu, primele declaratii dupa ce Antena 1 a anuntat ca nu va mai prezenta Observator Nu voi accepta .

Ce spun autoritatile despre cel de-al doilea roman infectat cu coronavirus. Unde se afla si ce simptome manifesta

Autoritatile au anuntat un al doilea roman infectat cu coronavirus. Conform Ambasadei Romaniei din Tokyo cazul a fost identificat la bordul navei Diamond Princess. De ce simptome sufera acesta? Ce spun autoritatile despre cel de-al doilea roman infectat cu coronavirus La bordul navei de croaziera Diamond Princess aflata in Japonia, a mai fost identificat un .

LUDOVIC ORBAN, DESPRE GREEN DEAL: Va trebui sa ne facem un plan care sa prevada toate domeniile afectate

Premierul interimar, Ludovic Orban, a declarat joi ca tara noastra trebuie sa aiba un plan in legatura cu Green Deal, care sa identifice toate activitatile economice care vor fi afectate si, mai ales, cum pot fi prevenite efectele pe care le pot genera reglementarile aferente.

Protest in timpul dezbaterilor despre Green Deal de la Bucuresti (VIDEO)

Un protetatar a intrerupt, pentru cateva minute, joi, dezbaterea Green Deal Romania. Finantare, Strategie, Provocari si Solutii, organizata la Camera de Comert si Industrie a Romaniei. Barbatul,.

MAE, despre cel de-al doilea roman cu coronavirus: Se simte bine si nu manifesta simptome

Ministerul Afacerilor Externe anunta, intr-un comunicat oficial, ca cel de-al doilea roman infectat cu coronavirus a fost internat intr-un spital din Tokyo, dupa ce s-a aflat la bordul navei de croaziera Diamond Princess.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )