Libnet.ro
UNICEF

01:05

Artista din Romania care ingheata in casa. Nici paturile nu o mai ajuta

Playtech Playtech,
Artista din Romania care ingheata in casa. Nici paturile nu o mai ajuta

Toata lumea a aflat pana acum de problemele la caldura cu care se confrunta locuitorii Capitalei. Se pare ca nici vedetele nu scapa de ele. O indragita cantareata de muzica populara a facut dezvaluiri despre momentele prin care trece din cauza gerului crunt. Artista din Romania care ingheata in casa Mai exact, vorbim despre cunoscuta . continuă pe Playtech

Artista din Romania care era sa se faca de ras la doctor. Nu a stiut ce face, de fapt

Indragita cantareata de muzica populara Laura Lavric a povestit la Antena Stars despre un moment rusinos prin care a trecut. Prin ce situatie a trecut artista in cabinetul medicului? Artista din Romania care era sa se faca de ras la doctor La Antena Stars, Laura Lavric a vorbit despre o situatie jenanta in care a .

Vedeta din Romania care a invins cancerul. Cum a fost posibil miracolul

Rona Hartner este o adevarata luptatorare. Vedeta a fost operata de cancer in urma cu un an, iar astazi vorbeste deschis despre cumpana vietii sale. Acum isi face planuri de viitor alaturi de sot si copil si traieste fiecare clipa ca si cand ar fi ultima. Rona Hartner, viata dupa ce a invins cancerul. Sfaturile .

Artistul din Romania care nu isi mai gaseste iubita: Nu sunt un premiu pentru nimeni

Adi Cristescu nu mai are iubita de aproape de doi ani, dar spune ca nu are de gand sa-si faca o relatie in care sa fie privit ca un trofeu. Vrea insa sa aiba parte de o relatie serioasa. Artistul din Romania care nu isi mai gaseste iubita Acesta a marturit ca in ciuda imaginii .

Vedeta din Romania care a avut covid-19. A recunoscut abia anul acesta: Am sechele

Din ce in ce mai multe persoane refuza sa spuna ca au fost infectate cu noul coronavirus, lucru care se intampla si printre persoanele publice. Este si cazul acestei vedete din Romania care a avut covid-19 a recunoscut abia anul acesta. Vedeta despre care nimeni nu a stiut ca a avut covid-19 Momente grele pentru .

Momente cumplite pentru idolul copiilor din Romania. Accident grav de masina: a povestit tot

Cantareata Bibi, inca soferita cu semnele de incepator pe geam, a fost implicata intr-un accident de masina care a lasat-o cu sechele. Solista a facut un vlog in care a povestit tot episodul marcant, subliniind ca nu are vina pentru incident si ca cel care a produs paguba nu avea permis auto. Idolul copiilor din .

Piata telecom din Romania, dominata de Digi |RCS-RDS la un capitol important. Cum stau Orange si Vodafone

Piata telecom din Romania e una pe care se bat cativa operatori precum Digi |RCS-RDS, Orange, Vodafone si Telekom. Piata de telecomunicatii din Romania a avut o evolutie interesanta in.

Anamaria Prodan a dat de gol divele din Romania. Secretul rusinos pe care l-a divulgat

Anamaria Prodan nu mai tace si da de pamant cu divele din Romania, carora le-a transmis un mesaj acid. Aceasta pune tunurile pe cele care poarta obiecte vestimentare contrafacute sau accesorii fake si se lauda cu ele prin oras. Anamaria Prodan a dat de gol divele din Romania Anamaria Prodan are un dinte impotriva femeilor .

Dana Rogoz a decis: isi ia fiica si pleaca din Romania. Ce se va intampla cu fiul ei

Acesta este ultimul weekend pe care actrita Dana Rogoz il mai petrece alaturi de familia intregita, deoarece aceasta va pleca, de luni, in Slovacia, acolo unde trebuie sa filmeze un lungmetraj. Dana Rogoz a decis: isi ia fiica si pleaca din Romania Dana Rogoz a marturisit ca va sta departe de Vlad, fiul ei, dar .

Cele mai mari conturi de Instagram din Romania. Cine le are si cat pot castiga cu o singura postare

Instagramul este una dintre cele mai utilizate platforme de online, alaturi de Facebook si Youtube. Acestea sunt utilizate de aproape toata lumea, dar si de catre vedete, care, se pare ca incaseaza si bani de pe urma postarilor. Iata care sunt cele mai mari conturi de Instagram din Romania si cat costa o postare. Cele .

O vedeta din Romania, inconstienta totala. S-a filmat cand conducea cu 200 kmh

O vedeta din Romania a comis o inconstienta totala. S-a filmat in timp ce conducea cu 200 de kilometri la ora. Despre cine este vorba si ce ar putea sa pateasca, cititi in articolul de mai jos. Inconstienta la volan. Ce vedeta din Romania a gonit cu peste 200 de Kmh, pe A3, pe muzica .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )