Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cantareata din Romania care se spala la lighean: Asa este de frig. Caloriferele din casa sunt calai

Playtech Playtech,
Cantareata din Romania care se spala la lighean: Asa este de frig. Caloriferele din casa sunt calai

O vedeta de la noi se descurca asa cum poate in conditiile date. Frigul din casa si lipsa apei calde au facut-o sa recurga la obiceiurile batranilor de odinioara spalatul la lighean. Despre cine este vorba si ce spune despre noul mod in care se ingrijeste? O cantareata de la noi a ajuns sa . continuă pe Playtech

Artista din Romania care ingheata in casa. Nici paturile nu o mai ajuta

Toata lumea a aflat pana acum de problemele la caldura cu care se confrunta locuitorii Capitalei. Se pare ca nici vedetele nu scapa de ele. O indragita cantareata de muzica populara a facut dezvaluiri despre momentele prin care trece din cauza gerului crunt. Artista din Romania care ingheata in casa Mai exact, vorbim despre cunoscuta .

Artista din Romania care era sa se faca de ras la doctor. Nu a stiut ce face, de fapt

Indragita cantareata de muzica populara Laura Lavric a povestit la Antena Stars despre un moment rusinos prin care a trecut. Prin ce situatie a trecut artista in cabinetul medicului? Artista din Romania care era sa se faca de ras la doctor La Antena Stars, Laura Lavric a vorbit despre o situatie jenanta in care a .

Ce salarii sunt la Metro, in magazinele din Romania. Care e programul si cum promovezi

Metroeste unretailergermanmultinational, ce opereaza magazine cash & carry, pe baza de card membru doarpersoanelor juridice. in 2019, compania avea un numar de 769 de magazine in 26 de tari, fiind unul dintre cei mai mari retaileri din lume. Este prezent si in Romania din anul 1996, unde are 30 de unitati. Iata ce salarii sunt .

Vedeta din Romania care a invins cancerul. Cum a fost posibil miracolul

Rona Hartner este o adevarata luptatorare. Vedeta a fost operata de cancer in urma cu un an, iar astazi vorbeste deschis despre cumpana vietii sale. Acum isi face planuri de viitor alaturi de sot si copil si traieste fiecare clipa ca si cand ar fi ultima. Rona Hartner, viata dupa ce a invins cancerul. Sfaturile .

Artistul din Romania care nu isi mai gaseste iubita: Nu sunt un premiu pentru nimeni

Adi Cristescu nu mai are iubita de aproape de doi ani, dar spune ca nu are de gand sa-si faca o relatie in care sa fie privit ca un trofeu. Vrea insa sa aiba parte de o relatie serioasa. Artistul din Romania care nu isi mai gaseste iubita Acesta a marturit ca in ciuda imaginii .

Momente cumplite pentru idolul copiilor din Romania. Accident grav de masina: a povestit tot

Cantareata Bibi, inca soferita cu semnele de incepator pe geam, a fost implicata intr-un accident de masina care a lasat-o cu sechele. Solista a facut un vlog in care a povestit tot episodul marcant, subliniind ca nu are vina pentru incident si ca cel care a produs paguba nu avea permis auto. Idolul copiilor din .

O vedeta din Romania, inconstienta totala. S-a filmat cand conducea cu 200 kmh

O vedeta din Romania a comis o inconstienta totala. S-a filmat in timp ce conducea cu 200 de kilometri la ora. Despre cine este vorba si ce ar putea sa pateasca, cititi in articolul de mai jos. Inconstienta la volan. Ce vedeta din Romania a gonit cu peste 200 de Kmh, pe A3, pe muzica .

Finantari de pana la 250.000 Euro: Google lanseaza o competitie pentru organizatii din Romania si alte tari din regiune care vin cu proiecte de tehnologie caritabile

Google lanseaza competitia Google. org Impact Challenge dedicata tarilor din Europa Centrala si de Est CEE), care urmareste sa sustina alfabetizarea digitala si incluziunea economica. Google va distribui 2 milioane de euro in granturi catre organizatii selectate din Romania si alte zece tari din regiunea CEE, pentru sustinerea unor proiecte caritabile. Cine se poate inscrie in competitie.

Piata telecom din Romania, dominata de Digi |RCS-RDS la un capitol important. Cum stau Orange si Vodafone

Piata telecom din Romania e una pe care se bat cativa operatori precum Digi |RCS-RDS, Orange, Vodafone si Telekom. Piata de telecomunicatii din Romania a avut o evolutie interesanta in.

Anamaria Prodan a dat de gol divele din Romania. Secretul rusinos pe care l-a divulgat

Anamaria Prodan nu mai tace si da de pamant cu divele din Romania, carora le-a transmis un mesaj acid. Aceasta pune tunurile pe cele care poarta obiecte vestimentare contrafacute sau accesorii fake si se lauda cu ele prin oras. Anamaria Prodan a dat de gol divele din Romania Anamaria Prodan are un dinte impotriva femeilor .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )