Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cantareata din Romania care nu vrea sa se casatoreasca desi are relatie de 4 ani: E greu cand esti artist

Playtech Playtech,
Cantareata din Romania care nu vrea sa se casatoreasca desi are relatie de 4 ani: E greu cand esti artist

O cantareata din Romania le-a pus pe jar pe unele dintre femei care abia asteapta sa fie in postura ei. Cu toate ca multe ravnesc la stabilitate si la o relatie inchegata, aceasta nu se grabeste deloc sa imbrace rochia de mireasa si marturiseste ca desi iubeste si e iubita are nevoie de timp singura . continuă pe Playtech

Abuzurile indurate de o cantareata din Romania: Am fost batuta pana ma scapam pe mine

Povestea de viata dramatica a cantaretei de muzica populara Rodica Mitran. Vedeta a marturisit ca tatal ei i-a provocat traume psihice de nesuportat si de neuitat nici in ziua de astazi. Rodica Mitran, batuta de tata. Cantareata de muzica populara a trecut prin abuzuri teribile Cantareata a fost martora momentului cand tatal ei a vrut .

Diva din Romania care petrece in Dubai, 3 zile si 3 nopti, de ziua ei: Eu am platit tot

Loredana Chivu s-a distrat pe bani grei in Dubai, alaturi de familie si prieteni. Diva a oferit detalii despre evenimentele fericite din ultima vreme din viata sa, dar si despre posibila relatie pe care ar avea-o cu un milionar insurat din Timisoara. Loredana Chivu, la distractie in Dubai, de ziua ei. Am platit-o si am .

Sosia lui Alex Bodi e senzationala. Cum arata cantaretul din Romania care ii seamana leit

Alex Bodi are o sosie. Multi spun despre cantaretul de muzica populara Marian Vijoi ca el si afaceristul din Medias ar putea fi frati. in plus, au si aceeasi placere, Bianca Dragusanu, despre care interpretul a spus ca ar vrea sa o scoata la cafea. Marian Vijoiu, Alex Bodi din folclor. Sosia afaceristului o apreciaza .

Vedeta din Romania care n-a mai iesit din casa din februarie 2020. Momente tulburatoare, ce probleme de sanatate are

Pandemia de coronavirus a dat total peste cap viata a multora dintre persoanele publice. O vedeta din Romania n-a mai iesit din casa din februarie 2020. Motivul pentru care a luat aceasta decizie drastica este unul legat de problemele de sanatate. Cornel Constantiniu nu a mai iesit din casa de aproape un an in urma .

Vedeta din Romania care s-a pensionat ca sa poata supravietui: Faliment scrie pe mine! Bancile nu au rabdare

De cateva saptamani, poetul si prezentatorul de televiziune este pensionar. El spune ca, dupa ce restaurantele sale din Capitala au dat faliment, a trebuit sa faca acest pas ca sa se poata descurca. Motivul pentru care s-a pensionat Mircea Dinescu Celebrul poet, Mircea Dinescu s-a pensionat. Poetul sustine ca nu se simte deloc pensionar, insa, .

Vedeta care vrea sa revina la TV: Daca ar aparea un format pe sufletul meu

Una din vedetele cunoscute din Romania vrea sa se reintoarca in televiziune. Ce s-a intamplat cu persoana publica in perioada pandemiei si ce proiect ar vrea sa aiba la revenirea sa in TV? O vedeta cunoscuta vrea sa revina in TV Mihai Morar s-a reprofilat in vremurile aceastea si s-a dedicat online-ului. Fanii vedetei sunt .

invatatorii si profesorii din Romania, loviti la buzunare: de ce vor fi platiti in functie de performanta

Ministrul Educatiei vrea sa aduca scoala romaneasca in secolul 21, incepand cu stimularea performantei in randul profesorilor prin bani mai multi. Cadrele didactice din Romania au.

Cele mai bune 10 tari din lume in care sa lucrezi de acasa in 2021 Costul de trai ieftin din Romania si costurile de banda larga o plaseaza pe locul 3

Canada a fost desemnata cea mai buna tara din lume pentru munca de acasa in 2021, datorita combinatiei sale de viteze rapide in banda larga, a chiriilor relativ accesibile si a politicilor de viza prietenoase cu migrantii, potrivit Evening Standard, citat Rador. Costul de trai ieftin din Romania si costurile de banda larga o plaseaza pe locul 3, gratie si influentei sale crescande de centru tehnologic pentru Europa Centrala si de Est.

Editiadedimineata.ro: Primul studiu din Romania despre impactul pandemiei asupra sanatatii fizice si mintale a populatiei

Romanii sunt mai tristi, mai furiosi, mult mai anxiosi si au un sentiment sporit de singuratate, toate fiind efecte directe ale pandemiei SARS-Cov-2, arata primul studiu din Romania despre impactul pandemiei asupra sanatatii fizice si mintale a populatiei. Specialistii care au realizat studiul trag un semnal de alarma in contextul in care rezultatele preliminare ale studiului arata ca pandemia de coronavirus a avut efecte semnificative asupra sanatatii mintale a populatiei din Romania: 42% dintre respondenti au raportat o inrautatire a stresului, iar aproximativ o treime dintre respondenti au raportat o inrautatire a nervozitatii.

Cine e tanara filmata pe ascuns care a ajuns vedeta pe site-urile pentru adulti din Romania

Nu putine au fost cazurile cand anumite persoane au fost filmate pe ascuns, iar imaginile au ajuns in spatiul public. Dar ce te faci cand lucruri intime ajung sa fie filmate si postate pe site-uri pentru adulti, cu continut pornografic? O astfel de situatie s-a intamplat in 2016, in Alba-Iulia. Protagonistii, doi tineri, au fost .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )