Libnet.ro
UNICEF

19:15

Care este meseria ei in acte. Neasteptat cu ce se ocupa Vladuta Lupau, in afara de muzica

Playtech Playtech,
Care este meseria ei in acte. Neasteptat cu ce se ocupa Vladuta Lupau, in afara de muzica

Vladuta Lupau a devenit cunoscuta publicului larg datorita timbrului sau, dar si a pieselor populare pe care le interpreteaza. Cu toate acestea, tanara cantareata de muzica populara are alta meserie in acte. Cu ce se ocupa Vladuta Lupa, in afara de muzica? Cu ce se ocupa, de fapt, interpreta de muzica populara Vladuta Lupau Vladuta . continuă pe Playtech

Cum poti vota concurentul preferat in editiile LIVE de la Vocea Romaniei. Care este numarul pentru SMS

Vocea Romaniei a ajuns la punctul culminant! Concurentii care au trecut mai departe de auditii si de duelurile aprige intre ei au ajuns acum la mana publicului. Cum iti poti vota concurentul si sa-l aduci mai aproape de visul sau de a castiga titulatura de voce a Romaniei? Cum iti poti vota favoritul de la .

Asociatia Initiativa pentru Justitie ii cere Procurorului General sa preia de la sectia speciala dosarul in care este urmarita Crina-Elena Muntean, o judecatoare ce a criticat SIIJ

Asociatia Initiativa pentru Justitie a anuntat, printr-un comunicat remis presei, ca solicita public Procurorului General al Romaniei preluarea de la SIIJ a dosarului penal in care este efectuata urmarirea penala fata de judecatoarea Crina Elena Muntean. Aceasta este urmarita penal pentru favorizarea faptuitorului si instigare la marturie mincinoasa, de catre Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie, procurorul de caz fiind Adina Florea. Punerea mea sub invinuire reprezinta un act de vendeta. Am sa-l dovedesc, a spus Muntean.

Lantul de farmacii Remedia, prezent pe piata din Romania din 1991, dispare. Care este motivul

In anul 1991, la doi ani de la Revolutia din decembrie 1989, Oficiul Farmaceutic Regional Deva, deschis in 1957, devine Farmaceutica REMEDIA S. si opereaza ca distribuitor regional cu lant propriu de 27 de farmacii in judetele Hunedoara si Alba, ca mai tirzu, in anul 2000 Compania V. TARUS RoAgencies S. sa achizitioneze pachetul majoritar al .

Fiscul incearca sa vanda, din nou, celebrul ARO al lui Ceausescu. Care este pretul de pornire

ANAF a reluat licitatia pentru automobilul de teren ARO 304 care i-a apartinut lui Nicolae Ceausescu, dupa ce la inceputul acestui an nu a gasit un cumparator.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )