Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cine era Romulus Petrescu, sotul Mariei Carneci. Motivul pentru care artista l-a luat de barbat

Playtech Playtech,
Cine era Romulus Petrescu, sotul Mariei Carneci. Motivul pentru care artista l-a luat de barbat

Maria Carneci trece prin cel mai greu moment din viata sa. Barbatul pe care l-a avut alaturi pret 36 de ani s-a stins din viata. Familia interpretei de muzica populara este devastata de vestea aceasta. in urma lui ramane, insa, povestea de iubire pe care a avut-o cu iubita cantareata. Cum s-au cunoscut si care . continuă pe Playtech

De ce boala suferea sotul Mariei Carneci. Romulus Petrescu s-a chinuit mult, in ultimele luni din viata

Maria Carneci este cunoscuta drept una dintre cele mai amuzante si pozitive vedete de la noi. Din nefericire, moartea sotului sau i-a smuls zambetul de pe buze. Aceasta este ingenuncheata de durere. De ce boala ar fi suferit marea sa iubire? Sotul Mariei Carneci s-a chinuit extrem de mult in ultimele luni de viata Maria .

Drama uriasa in familia Mariei Carneci! Marea artista si-a luat adio pentru totdeauna de la sotul sau

Sotul Mariei Carneci a trecut in nefiinta luni, dupa ce s-a luptat o vreme indelungata cu o boala grea. Artista trece prin momente cumplite de cand s-a produs tragedia. in urma cu cateva luni,.

A murit sotul cantaretei Maria Carneci

Romulus Petrescu, sotul cantaretei de muzica populara Maria Carneci, a murit pe 25 noiembrie. El era bolnav de mai mult timp, iar recent suferise o interventie chirurgicala.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )