Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cine este barbatul care apare in noul videoclip al Loredanei Groza. Nu este nou in showbiz

Playtech Playtech,
Cine este barbatul care apare in noul videoclip al Loredanei Groza. Nu este nou in showbiz

Loredana Groza socheaza din nou! Cel mai recent videoclip al ei a surpins cu niste costumatii si scene desprinse parca din filmele pentru adulti. Cine este barbatul care a reusit sa o atinga pe cantareata asa cum numai sotul ei poate? Tanarul nu este nou in showbiz-ul romanesc. Unde s-a facut prima oara remarcat? Cine . continuă pe Playtech

Cine este barbatul care a murit in accidentul provocat de fostul prefect de Constanta

Victima fostului prefect PNL de Constanta, Ioan Albu, este un barbat din Adamclisi, afacerist cunoscut in localitate ca detinand o firma care se ocupa cu termopane.

Cine este Iulia Ionescu, cea care l-a inlocuit pe George Buhnici la PRO TV. Ce facea inainte la Digi 24

George Buhnici s-a despartit de PRO TV dupa 15 ani in care au facut casa impreuna. Prezentatorul a ales sa plece complet pe digital, lasand in spate proiectul iLikeIT. Locul i-a fost ocupat de Iulia Ionescu, care si-a facut debutul la Digi24. Cine este si ce facea inainte de televiziune? Cine este Iulia Ionescu, cea .

Bataie si scandal la Survivor Romania. Cine este concurentul lovit de fata cu colegii sai

Survivor Romania vine cu o noua editie in aceasta seara, de la 20:00. Tensiunile au degenerat intre doi concurenti, iar violenta si-a facut loc. Cine este concurentul batut de fata cu colegii sai? Bataie si scandal la Survivor Romania? Cel mai intens reality din istoria televiziunii, Survivor Romania, a inceput pe 18 ianuarie. Doua echipe, .

Jandarm din Timisoara, cautat de politisti de doua zile. Cine este Ionut Madalin Nisipeanu

Ionut Madalin Nisipeanu, jandarm din Timisoara, a disparut dupa ce s-a urcat, in urma cu doua zile, intr-un taxi. Cautarile politistilor continua. Cine este baiatul? Jandarm din Timisoara, cautat de politisti de doua zile. Cine este Ionut Madalin Nisipeanu? Ionut Madalin Nisipeanu, jandarm din Timisoara, a disparut in urma cu doua zile. Baiatul, in varsta .

Un supravietuitor Colectiv candideaza la Primaria Sector 2. Cine este Adrian Albu

Supravietuitorul din tragedia Colectiv, ce a avut loc in 2015, a decis sa ia masuri si candideaza la Primaria Sector 2. Ce l-a motivat pe Adrian Albu sa ia decizia de a fi Primar? Un supravietuitor Colectiv candideaza la Primaria Sector 2 Adrian Albu este unul dintre supravietuitorii de la Colectiv, incendiul ce a avut .

Ea este tanara care si-a dorit sa fie prima femeie preot din Romania. Cu ce se ocupa in prezent FOTO

O femeie, acum in varsta de 38 de ani, si-a dorit sa devina primul preot de sex feminin din Romania. Cu toate acestea, canoanele ortodoxe nu pot accepta asa ceva. Cu ce se ocupa femeia in prezent. Ea este tanara care si-a dorit sa fie prima femeie preot din Romania Ana Maria este medic chirurg .

Cine este Catalin Rizea, sotul Addei de la Asia Express. Motivul uimitor pentru care artista a grabit data nuntii

Adda si sotul ei, Catalin se numara printre concurentii surpriza ai noului sezon Asia Express. Cei doi au impreuna cu baitel si traiesc o frumoasa poveste de dragoste care dateaza de aproape trei.

CINE ESTE IUBITA SECRETA a lui Dan Balan? CE SURPRIZA! NIMENI nu se astepta la asa ceva (FOTO)

Dan Balan, primul si unicul artist din Republica Moldova nominalizat pentru premiul Grammy, este adorat de milioane de fane si ramane in continuare unul dintre cei mai ravniti burlaci. Cu toate acestea, se.

DANIELA CRUDU isi doreste un BEBELUS! Ce calitati trebuie sa aiba BARBATUL care va fi TATAL COPILULUI ei

Daniela Crudu a trecut prin momente cumplite weekendul trecut, atunci cand iubitul croat a facut o schena de gelozie care a bagat-o pe bruneta in spital.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )