Libnet.ro
UNICEF

15:00

Claudia Patrascanu, terorizata de soacra ei. Ce putea sa ii faca dupa ce venea de la concerte

Playtech Playtech,
Claudia Patrascanu, terorizata de soacra ei. Ce putea sa ii faca dupa ce venea de la concerte

Claudia Patrascanu a facut dezvaluiri-bomba! Cantareata a spus ca a fost terorizata de soacra ei. Mama lui Gabi Badalau, noul iubit al Biancai Dragusanu, i-ar fi facut zile fripte. Iata ce putea sa ii faca dupa ce ea se intorcea de la concerte. Claudia Patrascanu, declaratii-bomba Claudia Patrascanu a declarat, la emisiunea lui Catalin Maruta . continuă pe Playtech

Claudia Patrascanu a rabufnit dupa idila dintre Bianca Dragusanu si Gabi Badalau. Amenintari clare

Scandalul dintre Gabi Badalau si Claudia Patrascanu se pare ca nu se mai termina. Dupa confirmarea casatoriei dintre Gabi Badalu si Bianca Dragusanu, fosta sotie a iesit cu noi amenintari la adresa acestuia. Claudia Patrascanu a decis sa vorbeasca deschis despre suferinta pricinuita de fostul sot. Amenintarile Claudiei Patrascanu impotriva lui Gabi Badalau Daca pana .

Claudia Patrascanu, reactie vehementa dupa ce Bianca Dragusanu a confirmat nunta cu Gabi Badalau

Exista cineva in viata mea care ma face fericita si DA, ma marit!, a spus Bianca Dragusanu, marti, la Teo Show. Cu totii se gandesc la faptul ca cel responsabil pentru buna dispozitie din viata divei este Gabi Badalau, avand in vedere cele mai recente stiri despre cei doi. Pana cand unul dintre protagonisti va .

Andreea Banica rupe tacerea. in ce stare ajunsese Claudia Patrascanu in casa lui Badalau

Divortul dintre Claudia Patrascanu si Gabi Badalau a trecut la o noua etapa. in cursul zilei de astazi a avut loc procesul, la Judecatoria Sectorului 6. Cu aceasta ocazie, Andreea Banica, prezenta in fata Instantei in calitate de martor, a vorbit despre situatia prietenei sale. Cantareata a dezvaluit in ce stare ajunsese Claudia Patrascanu in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )