Libnet.ro
UNICEF

12:15

Dana Budeanu, reactie radicala la adresa Biancai Dragusanu. Cum l-a umilit pe Gabi Badalau

Playtech Playtech,
Dana Budeanu, reactie radicala la adresa Biancai Dragusanu. Cum l-a umilit pe Gabi Badalau

Mai multe cupluri din showbiz-ul romanesc sunt sub ochii vigilenti ai Danei Budeanu. Dintre ele face parte si cuplul format de Bianca Dragusanu si Gabi Badalau. Dana Budeanu, reactie radicala la adresa Biancai Dragusanu Cei doi ar avea mari planuri de viitor, desi barbatul este inca insurat cu cantareata Claudia Patrascanu. Astfel ca Dana Budeanu . continuă pe Playtech

Dana Budeanu, reactie uluitoare despre Bianca Dragusanu. O lasa fara replica

Comentariile Danei Budeanu au ajuns de data aceasta si la urechile Biancai Dragusanu, pentru ca in sfarsit o privesc, asa cum si-au dorit fanii taioasei vedete. Ce spune aceasta despre fosta asistenta pacatoasa? Dana Budeanu o pune la zid pe Bianca Dragusanu Dana Budeanu a lansat un nou vlog scandalos in care si-a surprins fanii .

Cum a reactionat Dana Budeanu cand a aflat ca Bianca Dragusanu se casatoreste cu Gabi Badalau

Dana Budeanu analizeaza mai nou cele mai recente cupluri din showbiz. Asa au intrat in colimatorul sau Bianca Dragusanu si noul sau iubit Gabi Badalau. Se pare ca cei doi au planuri mari de viitor, chiar daca el nu este inca un barbat liber.

Cati bani a pierdut Teo Trandafir din cauza Biancai Dragusanu. A povestit tot la Kanal D

Situatie neasteptata pentru fanii ambelor vedete! Teo si-a surprins telespectatorii in editia de azi, cand a marturisit faptul ca a pierdut bani din cauza Biancai Dragusanu. Cum s-a petrecut totul si care a fost miza? Teo Trandafir a pierdut bani din cauza Biancai Dragusanu Bianca Dragusanu a fost prezenta azi pe platourile de filmare ale .

Scandal urias intre Dana Budeanu si Apele Romane pe tema plajei de la Mamaia: Niste imbecili au facut plaja derdelus

Scandal urias intre Dana Budeanu si fostul director de la Apele Romane Constanta, actualul deputat Bogdan Bola. Motivul conflictului de pe Facebook este proiectul de largire a plajelor din statiunea Mamaia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )