Libnet.ro
UNICEF

14:00

Irina Rimes, duet cu Adrian Minune. Artista s-a umplut de bani. Imaginile pe care Tudor Chirila nu ar vrea sa le vada

Playtech Playtech,
Irina Rimes, duet cu Adrian Minune. Artista s-a umplut de bani. Imaginile pe care Tudor Chirila nu ar vrea sa le vada

Irina Rimes si Adrian Minune, intr-o ipostaza asa cum nimeni nu si-ar fi imaginat! Cunoscutii artisti de la noi au cantat impreuna o melodie celebra. La final, manelistul a avut in palmares si un duet cu renumita cantareata de peste Prut, iar Rimes a plecat plina de bani. Irina Rimes, duet cu Adrian Minune! Irina . continuă pe Playtech

Irina Rimes: Am pierdut o iubire mare

Irina Rimes este una dintre cele mai iubite cantarete de la noi. in copilarie insa, aceasta nu dorea sa devina artista, ci avea alt vis: spera sa fie pianista. Exclusiv pentru OK!, cantareata a raspuns unui interviu fulger in care a dezvaluit amanunte necunoscute din viata ei.

Cat de des merge Irina Rimes la studiourile lui Smiley. Juratul Vocea Romaniei a recunoscut in direct

Semifinalele nu i-au imbunat deloc pe juratii de la Vocea Romaniei. Acestia au continuat sa-si atinga orgoliile prin diverse afirmatii piperate. Cum l-a atacat Irina Rimes pe Smiley, dupa un simplu dialog cu Pavel Bartos. Cat de des merge Irina la renumitul studio al pitesteanului? Cat de des merge Irina Rimes la studiourile lui Smiley .

Irina Rimes a suferit nespus din dragoste. Ce spune despre cel mai mare regret al sau

Irina Rimes este unul din artistii momentului, dar ca noi toti, a avut parte de dramele adolescentei si nu numai. Marea ei sufeinta fiind cea din dragoste. Irina Rimes a suferit nespus din dragoste. Daca pe plan profesional se bucura de un imens succes, avand hituri pe piata muzicala, pe plan personal lucrurile nu stau .

Vocea Romaniei, galele LIVE. Cine sunt concurentii care merg mai departe, in echipele Smiley, Tudor Chirila, Horia Brenciu si Irina Rimes

Prima semifinala de la Vocea Romaniei a facut trierea in randul concurentilor! Daca inceputul serii i-a gasit pe cei 12 pe marea scena, finalul i-a prins doar pe cei care au reusit sa ajunga la inimile oamenilor si care i-au convins de faptul ca pot pune mana pe doritul trofeu. Care sunt cei care au .

Concert extraordinar Irina Rimes si Horia Brenciu, pe malul Borcei. Cat costa biletele la spectacol

Irina Rimes si Horia Brenciu HB Orchestra vin la Calarasi. Manifestarile ce vor avea loc in cadrul Proiectului Clinchet de argint pe aripi de colind, organizate de Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi cuprind anul acesta si doua concerte extraordinare sustinute de cei mai in voga artisti ai Romaniei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )