Libnet.ro
UNICEF

12:31

Maria Carneci, desfigurata de durere. Prima imagine cu artista, dupa moartea sotului

Playtech Playtech,
Maria Carneci, desfigurata de durere. Prima imagine cu artista, dupa moartea sotului

Indragita cantareata de muzica populara a fost aproape de nerecunoscut, cand a fost remarcata de curand pe strada, in timp ce facea pregatirile necesare pentru inmormantarea sotului sau. Barbatul alaturi de care si-a petrecut o foarte mare parte din viata s-a stins recent, lasand-o pe Maria Carneci desfigurata de durere. Maria Carneci, desfigurata de durere, . continuă pe Playtech

CUMPLIT: Maria Carneci, RAPUSA DE DURERE! Imagini SFASIETOARE cu marea doamna a muzicii populare, in drum spre CIMITIR... (GALERIE FOTO)

Clipe cumplite pentru Maria Carneci. Marea cantareata de muzica populara este devastata de durere dupa pierderea sotului sau.

A MURIT! Maria Carneci e in doliu (FOTO)

Clipe teribile pentru Maria Carneci dupa ce si-a pierdut cea mai draga persoana.

Cati copii are Maria Carneci. Eduard a facut-o pe artista cea mai fericita bunica din lume

Sotul Mariei Carneci, Romulus Petrescu, a incetat din viata, dupa ce s-a luptat mult timp cu o boala incurabila. Artista nu a vorbit prea des despre cel cu care a avut o relatie de 36 de ani. Cei doi au avut impreuna un baiat, pe Eduard, care le-a oferit doua nepotele. Eduard a facut-o pe .

Lacrimi in MUZICA POPULARA! A MURIT! Maria Carneci e in doliu! IMAGINILE DURERII (GALERIE FOTO)

Clipe teribile pentru Maria Carneci dupa ce si-a pierdut cea mai draga persoana.

TRAGEDIE in MUZICA POPULARA! Din pacate este vorba despre MARIA CARNECI! Detalii despre BOALA TERIBILA

Maria Carneci este una dintre cele mai populare cantarete de muzica populara din Romania! Putini sunt cei care stiu faptul ca vedeta a fost in trecut diagnosticata cu o boala teribila care a provocat.

DOLIU! Maria Carneci, RAPUSA. Boala a invins. Din pacate, a murit

Maria Carneci este in doliu. NU O SA iTI VINA SA CREZI! CE A AJUNS SA FACA BIANCA DRAGUSANU PENTRU BANI! ASTA E PREA DE TOT! IMAGINI DEOCHEATE AU AJUNS PE INTERNET GALERIE FOTO) Vedeta a ajuns la.

Valentina Pelinel si Cristi Borcea, prima aparitie publica dupa ce fostul actionar de la Dinamo a fost eliberat. Cum a ajuns el dupa 9 luni de inchisoare

Valentina Pelinel si Cristi Borcea s-au reunit! Dupa ce fostul actionar Dinamo a petrecut noua luni in sparele gratiilor, departe de cele doua fetite care urmau sa vina pe lume, acum se bucura de clipele de libertate. Cum si-au facut aparitia cei doi soti la un eveniment extrem de special pentru gazdele lor? Pelinel si .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )