Libnet.ro
UNICEF

15:15

Mesajul Andreei Balan care nu lasa loc de interpretari. Ce a anuntat acum cantareata despre viata ei personala

Playtech Playtech,
Mesajul Andreei Balan care nu lasa loc de interpretari. Ce a anuntat acum cantareata despre viata ei personala

Andreea Balan ofera indicii despre situatia sa sentimentala in postarile de pe retelele de socializare. Ce anunta cantareata despre viata ei personala? Fanii sunt din ce in ce mai ingrijorati. Andreea Balan, mesaj care nu lasa loc de interpretari Zvonurile nenumarate despre casnicia Andreei Balan cu George Burcea curg neincetat. Problemele intre ei se pare . continuă pe Playtech

Cum au reactionat parintii Andreei Balan cand au auzit de divort. Nu avem voie!

Andreea si George Burcea nu trec prin cele mai bune momente ale relatiei lor, actorul fiind, se pare, cel care ar renunta la ideea de familie. Lucrurile par insa destul de serioase. Ce se intampla pentru cei doi. in ciuda eforturilor cantaretei pentru ca mariajul sa functioneze, intre Andreea Balan si George Burcea pare ca .

Sotul Andreei Balan nu mai sta in aceeasi casa cu vedeta. Andreea incearca sa fie tare pentru fetite!

Andreea si George Burcea nu trec prin cele mai bune momente ale relatiei lor, actorul fiind, se pare, cel caare ar renunta la ideea de familie. Lucrurile par insa destul de serioase. Ce se intampla pentru cei doi. Sotul Andreei Balan nu mai sta in aceeasi casa cu vedeta in ciuda eforturilor cantaretei pentru ca .

Tatal lui George Burcea este de partea Andreei Balan. Declaratiile socrului despre divort

Divortul dintre Andreea Balan si George Burcea este un subiect controversat in presa tabloida. Dupa ce s-au bucurat de o nunta ca in basme, in toamna lui 2019 si au pacalit moartea in primavara aceluiasi.

Ce spun parintii Andreei Balan despre divortul de George Burcea! Tatal vedetei a oferit primele declaratii

Divortul dintre Andreea Balan si George Burcea a starnit un val de reactii in social media si in presa. Cei doi au oferit mai multe informatii despre separere pe conturile de Facebook si Instagram, unde.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )