Libnet.ro
UNICEF

12:15

Momente cumplite pentru Raluca de la Bambi. Ce a patit fosta cantareata, este de nerecunoscut

Playtech Playtech,
Momente cumplite pentru Raluca de la Bambi. Ce a patit fosta cantareata, este de nerecunoscut

Raluca de la Bambi a revenit in mediul online dupa o pauza in care a suferit o interventie importanta. Vedeta a povestit fanilor sai din online prin tot ce a trecut si a impartasit cum se recupereaza in prezent. Din pacate, jumatatea trupei Bambi a trecut printr-o transformare neasteptata, fiind la propriu desfigurata. A lasat . continuă pe Playtech

Ce a patit fiul lui Lili Sandu. Momente cumplite pentru artista: Am zis ca innebunim

Lili Sandu se bucura de cea mai frumoasa perioada a vietii sale, dupa ce ea si iubitul Silviu Tolu au devenit parintii lui Thomas Jay. insa noua experienta a venit si cu o multime de provocari. Desi bebelusul are doar cinci luni, artista si partenerul sau au trecut deja prin momente dificile. Ce a patit .

Momente cumplite pentru idolul copiilor din Romania. Accident grav de masina: a povestit tot

Cantareata Bibi, inca soferita cu semnele de incepator pe geam, a fost implicata intr-un accident de masina care a lasat-o cu sechele. Solista a facut un vlog in care a povestit tot episodul marcant, subliniind ca nu are vina pentru incident si ca cel care a produs paguba nu avea permis auto. Idolul copiilor din .

Delia, indignata peste masura. Ce a patit celebra cantareata: Pute tot, nu se poate

Delia este cunoscuta pentru escapadele sale in toate colturile lumii, indeosebi atunci cand agenda ii este goala. Cum anul acesta a fost mai mereu asa, a profitat de timpul liber si a zburat in mijlocul naturii. insa, in paradis a avut parte si de cateva ambuteiaje, pe care cantareata le-a devoalat pe retelele de socializare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )