Libnet.ro
UNICEF

20:15

Motivul pentru care Andreea Balan merge la psiholog. A schimbat de doua ori terapeutul pana acum

Playtech Playtech,
Motivul pentru care Andreea Balan merge la psiholog. A schimbat de doua ori terapeutul pana acum

Cantareata Andreea Balan a vorbit despre importanta psihologului in viata ei si motivul care a determinat-o sa schimbe pana acum terapeutul de doua ori. Ea a facut dezvaluiri importante, scotand la iveala lucruri pe care putini le stiau despre ea. Andreea Balan, despre importanta psihologului Cantareata Andreea Balan pune mare pret pe linistea ei, motiv . continuă pe Playtech

Caru cu vedete: Denise Rifai il da in judecata pe Mircea Badea, dupa ce a numit-o jihadista. Omul are o problema; Andreea Balan merge la psiholog. Motivul: Madalina Manole nu a fost sfatuita de apropiatii ei si a ajuns la ce a ajuns

Andra, complet nemachiata in vacanta. Solista si-e etalat pistruii adorabili. Andra si-a surprins admiratorii cu cateva imagini din vacanta in care apare. Marcel Toader a lasat datorii de 145. 000 de euro. Ce se intampla cu apartamentul in care a locuit. Marcel Toader a lasat in urma datorii uriase, de peste 145. 000 de euro, cumuland taxe si.

Motivul pentru care Maria Constantin a lipsit de la inmormantarea lui Marcel Toader. Macar acum, ar fi putut trece peste asta

Marcel Toader a murit pe 3 august, in urma unui infarct. in data de 7 august, afaceristul a fost condus de familie si apropiati pe ultimul drum. La funeralii a participat doar una dintre cele 6 sotii, Raluca, desi erau asteptate si celelalte neveste. Ce gest a facut Maria Constantin si motivul pentru care l-a .

Adela Popescu si Radu Valcan si-au retras copilul de la gradinita. Motivul pentru care vedeta PRO TV a luat aceasta decizie

Adela Popescu si Radu Valcan au luat o decizie importanta in ceea ce il priveste pe fiul lor cel mare, Alexandru. Cei doi au hotarat sa-l retraga pe acesta de la gradinita. Vedeta Pro TV a explicat pe blogul sau de ce a luat aceasta decizie. Ce i-a determinat pe Adela Popescu si Radu Valcan .

Motivul pentru care Microsoft a platit 4,4 milioane de dolari hackerilor

Mai multi hackeri au incercat sa treaca peste sistemul de securitate al Microsoft, iar compania i-a platit cu bani multi pentru asta. in cazul oricarei tehnologii, vulnerabilitatile nu pot.

Faze tari: Motivul pentru care un barbat nu a mai vorbit cu familia de 4 ani. Ma scoate din minti!; S-a dat drept printesa saudita si a plecat cu bijuterii in valoare de 1,6 milioane de euro dintr-un magazin din Paris

Francezul Zburator a trecut Canalul Manecii. Frank Zapata, de 40 de ani, este primul om care reuseste sa. Figurina neobisnuita descoperita de catre arheologi in Peru. Caroline Coolidge, o studenta in anul doi, a descoperit in timpul.

DRAMA continua pentru ANDREEA BALAN! Veste TRAGICA la 4 luni dupa ce a trecut pe langa MOARTE! Nu mai pot

Celebra cantareata Andreea Balan nu a scapat de necazuri, la 4 luni dupa ce a fost la un pas d moarte. Vedeta a primit o veste trista din partea medicilor. Andreea nu va mai putea sa faca alti copii.

Ce nume va avea Andreea Balan, dupa casatoria cu George Burcea. Cei doi au negociat si au convenit la aceasta varianta

Andreea Balan se pregateste pentru unul dintre cele mai frumoase evenimente din viata ei. Ea si George Burcea se vor casatori, in aceasta toamna, iar vedeta s-a gandit la toate detaliile astfel incat ziua cea mare sa fie de neuitat. Cantareata a dezvaluit si ce nume va purta in buletin, dupa fericitul eveniment. Ce nume .

Andreea Balan, detalii despre nunta si botez: Voi avea trei rochii. Cine vor fi nasii si cand au loc evenimentele

Cantareata Andreea Balan 35 de ani) a oferit detalii despre nunta si botezul fetitei ei si a actorului George Burcea 31 de ani), Clara Maria cinci luni), care vor avea loc in septembrie, si a dezvaluit cine vor fi nasii.

Andreea Balan,marturisiri dupa ce a aflat ca nu mai poate avea copii. Artista ar apela la o mama surogat: Mi se pare o prostie ca statul roman nu permite asta

Cantareata Andreea Balan 35 de ani) a aflat dupa ultima nastere, cand a suferit un stop cardio-respirator in timpul operatiei de cezariana, ca nu mai poate avea copii si a facut declaratii despre metodele alternative pe care le ia in calcul.

Cele 7 motive pentru care Consiliul Fiscal da de pamant cu rectificarea bugetara propusa de Teodorovici

Exista riscuri semnificative de depasire a tintei de deficit asumate si chiar a nivelului de referinta de 3% din PIB pentru deficitul bugetar. in absenta adoptarii unor masuri compensatorii suplimentare credibile, intervalul probabil in care se va plasa deficitul bugetar la finalul anului 2019 potrivit metodologiei nationale este cuprins intre 3,4% - 3,7% din PIB, se arata in concluziile primei opinii emise de noua componenta a Consiliului Fiscal, institutie condusa de prof. Daniel Daianu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )