Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ce nume va avea Andreea Balan, dupa casatoria cu George Burcea. Cei doi au negociat si au convenit la aceasta varianta

Playtech Playtech,
Ce nume va avea Andreea Balan, dupa casatoria cu George Burcea. Cei doi au negociat si au convenit la aceasta varianta

Andreea Balan se pregateste pentru unul dintre cele mai frumoase evenimente din viata ei. Ea si George Burcea se vor casatori, in aceasta toamna, iar vedeta s-a gandit la toate detaliile astfel incat ziua cea mare sa fie de neuitat. Cantareata a dezvaluit si ce nume va purta in buletin, dupa fericitul eveniment. Ce nume . continuă pe Playtech

Andreea Balan a facut ANUNTUL! Ce NUME va purta artista dupa casatoria cu George. La ASA CEVA, SIGUR nu te asteptai

Andreea Balan este pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru nunta visurilor ei. Mai intai artista se va casatori civilcu George, iar pe 15 septembrie urmeaza sa aiba locmarele eveniment, care.

Andreea Balan, detalii despre nunta si botez: Voi avea trei rochii. Cine vor fi nasii si cand au loc evenimentele

Cantareata Andreea Balan 35 de ani) a oferit detalii despre nunta si botezul fetitei ei si a actorului George Burcea 31 de ani), Clara Maria cinci luni), care vor avea loc in septembrie, si a dezvaluit cine vor fi nasii.

Cine vor fi nasii celui de-al doilea copil al Andreei Balan cu George Burcea. E vorba de un cuplu celebru

Adreea Balan si George Burcea fac nunta pe 15 septembrie, zi in care isi vor boteza si a doua fetita, pe Clara. Artista a anuntat si cine vor fi nasii lor. Poti citi mai jos mai multe detalii despre nunta vedetei, cum ar fi: rochia, costumul mirelui si invitatii. Cine vor fi nasii celui de-al .

Andreea Balan,marturisiri dupa ce a aflat ca nu mai poate avea copii. Artista ar apela la o mama surogat: Mi se pare o prostie ca statul roman nu permite asta

Cantareata Andreea Balan 35 de ani) a aflat dupa ultima nastere, cand a suferit un stop cardio-respirator in timpul operatiei de cezariana, ca nu mai poate avea copii si a facut declaratii despre metodele alternative pe care le ia in calcul.

DRAMA continua pentru ANDREEA BALAN! Veste TRAGICA la 4 luni dupa ce a trecut pe langa MOARTE! Nu mai pot

Celebra cantareata Andreea Balan nu a scapat de necazuri, la 4 luni dupa ce a fost la un pas d moarte. Vedeta a primit o veste trista din partea medicilor. Andreea nu va mai putea sa faca alti copii.

Caru`cu vedete: Anamaria Ferentz rupe tacerea dupa moartea lui Marcel Toader. Ce spune despre fostul sot; Noi acuzatii impotriva lui R. Kelly: cantaretul ar fi platit o minora sa danseze dezbracata

Imagini impresionante de la nunta Amaliei Nastase cu Razvan Vasilescu. Cei doi si-au unit destinele in Las Vegas. Ce nume va purta Andreea Balan dupa ce se va casatori cu George Burcea. Andreea Balan si George Burcea se vor casatori curand, cununia civila va avea loc la inceputul lui septembrie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )