Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce spune Elena Gheorghe despre sotul ei, dupa 15 ani de relatie: Mi-a fost greu

Playtech Playtech,
Ce spune Elena Gheorghe despre sotul ei, dupa 15 ani de relatie: Mi-a fost greu

Elena Gheorghe are o relatie de 15 ani cu sotul ei. Cum au trecut impreuna peste toate greutatile si cum au ramas impreuna dupa atatia ani? Ce spune cunoscuta cantareata despre tatal copiilor ei? Elena Gheorghe, despre relatia de 15 ani cu sotul ei Aflata in direct la Neatza cu Razvan si Dani, Elena Gheorghe . continuă pe Playtech

IPOSTAZE INCENDIARE! Elena Gheorghe, GOALA iN BAIE! Dezvaluiri INCENDIARE despre cum o face mereu, in cada, inconjurata de spuma... (GALERIE FOTO)

Elena Gheorghe si-a innebunit admiratorii de pe Instagram cu o fotografie in care apare goala, in cada.

Total neasteptat! Ce spune Mircea Badea despre Daniela Crudu, dupa ce a fost batuta de iubit

Scandalul momentului, cel dintre Daniela Crudu si iubitul croat, care s-a lasat si cu un episod de bataie pentru fosta asistenta TV, a ajuns si la urechile prezentatorului TV, pe nume Mircea Badea, care a comentat, in stilu-i caracteristic, faptele. Ce spune Mircea Badea despre Daniela Crudu, dupa ce a fost batuta de iubit Mircea .

Ce spune clinica stomatologica din Pitesti, dupa moartea copilului anesteziat. Aici sunt tratati si ai nostri!

Medical Tours Company, compania care administreaza clinica stomatologica Teddy Care din Pitesti, acolo unde a fost facuta anestezia copilului de patru ani care a murit in cursul zilei de miercuri, a avut, in 2018, o cifra de afaceri de 6,5 milioane de lei, potrivit Ministerului de Finante, conform Mediafax. Ce spune clinica stomatologica din Pitesti, .

Caz uluitor! O femeie si-a revazut fetita moarta, dupa patru ani. Ce i-a spus micuta cand s-au intalnit

Caz uluitor! Cum a putut o femeie sa-si revada fiica moarta! in urma cu patru ani, fetita s-a stin din viata din cauza unei boli. Sfasiata de durere, aceasta a facut tot ce a putut pentru a-si mai vedea o data fiica. Rezultatul a fost uluitor! Caz uluitor! O femeie si-a revazut fetita moarta, dupa .

Dupa 13 ani de casnicie, o femeie povesteste: Cand fac amor cu sotul meu, ceva nu este in regula. Am izbucnit in timpul momentelor intime, i-am zis ca nu mai pot continua asa

O femeie este casatorita de 13 ani si acum povesteste prin ce a ajuns sa treaca. Ea si-a dat seama se pare ca ceea ce banuia la inceputul relatiei, s-a adeverit: stia inca de la inceput ca sotul ei nu o va face fericita.

Divort in familia regala britanica. Cel mai in varsta nepot al Reginei s-a despartit de sotia sa dupa 12 ani

Peter Phillips 42 de ani), cel mai in varsta nepot al Reginei Marii Britanii, va divorta de sotia sa Autumn 41 de ani), dupa 12 ani de casnicie.

Un botosanean plecat la munca in strainatate, dat disparut de familie dupa cinci ani de absenta

Un botosanean plecat la munca in strainatate a fost dat disparut de familie.

Matteo Salvini, la un pas de proces pentru sechestrare ilegala a unor imigranti pe mare: Risca 15 ani de inchisoare

Miercuri este o zi cruciala in politica italiana, in conditiile in care liderul partidului de dreapta Liga, Matteo Salvini, se confrunta cu un vot cu mare greutate in Senat. Salvini - care conduce confortabil.

GATA! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL SOC dupa 10 ani de CASNICIE cu PETRE ROMAN! DECIZIA i-a lasat MASCA pe TOTI

Fostul premier al Romaniei, Petre Roman,si Silvia Chifiriuc sunt casatoriti de 10 ani, si au impreuna un baietel.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )