Libnet.ro
UNICEF

01:05

YouTube a facut anuntul: Conturile inactive, STERSE. Ce avertisment a facut compania...

B1 B1,
YouTube a facut anuntul: Conturile inactive, STERSE. Ce avertisment a facut compania...

YouTube va elimina conturile inactive de pe platforma de streaming video. continuă pe B1

Andreea Raducan a facut anuntul oficial, cu durere in suflet: Am decis sa pun punct

Andreea Raducan a anuntat ca si-a dat demisia din functia de presedinte al Federatiei Romane de Gimnastica, dupa ce loturile de gimnastica ale Romaniei au ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, in urma rezultatelor slabe de la Campionatele Mondiale. Andreea Raducan a demisionat din functia de presedinte al Federatiei Romane de Gimnastica Aleasa .

Ilinca Vandici a facut anuntul! Ce surprize aduce noul sezon al emisiunii Bravo, ai Stil, de la Kanal D

Bravo, ai Stil renaste din cenusa! Dupa o pauza mai lunga in care toti fanii s-au intrebat ce se intampla cu emisiunea, au aflat schimbarile propuse de producatori. Sezonul cu numarul 6 aduce o premiera. Daca juriul ramane la fel, concurentele sunt de data aceasta punctul cheie. Bravo, ai Stil revine pe micile ecrane! Producatorii .

Decizie de ultima ora, luata de mama Luizei Melencu. Mama victimei lui Gheorghe Dinca a facut anuntul

Cazul Caracal ramane inca nerezolvat si inca in vizorul autoritatilor. Disperarea familiei Luizei Melencu, una din fetele disparute de mai bine de sapte luni a ajuns deja la limitele rabdarii. Drama prin care trece mama Luizei Melencu este, cu siguranta, de nedescris. Femeia a decis sa recurga la un gest poate mai putin obisnuit si .

YouTube sterge conturile inactive: Compania avertizeaza creatorii de continut ca le-ar putea scadea numarul abonatilor

YouTube ii avertizeaza pe creatorii de continut ca s-ar putea sa le scada numarul abonatilor in aceasta saptamana, ca urmare a eliminarii conturilor inactive de pe platforma de streaming video. Prin conturi inactive compania se refera la cele care au fost inchise de buna voie de catre utilizatori sau cele pe care YouTube le-a inchis pentru incalcari ale politicilor companiei 8213; precum spam sau abuz.

Carmen Harra A FACUT ANUNTUL SOCANT! Sfarsitul Lumii e mai aproape decat credeam! Marele MACEL va lovi curand

Celebra prezicatoare Carmen Harra a facut o serie de previziuni neobisnuite care au socat publicul din Romania. Vedeta a precizat ca in urmatorii ani Terra va fi abandonata iar oamenii se vor muta pe alte.

Mihai Voropchievici a facut ANUNTUL: CALITATILE si DEFECTELE celor nascuti pe data de 16 ale fiecarei luni

Celebrul numerolog Mihai Voropchivici a facut o analiza in ceea ce ii priveste pe cei nascuti in ziua de 16 a fiecarei luni.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )