Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cartele prepay doar cu buletinul? Decizia de ultima ora care schimba legea

Playtech Playtech,
Cartele prepay doar cu buletinul? Decizia de ultima ora care schimba legea

Cazul Caracal a readus in discutia achizitia de cartele prepay doar cu buletinul. Legea a ajuns la Curtea Constitutionala si acum avem o decizie pe tema asta. Curtea Constitutionala a. continuă pe Playtech

CCR a respins OUG prin care puteai cumpara cartele prepay doar cu buletinul

Curtea Constitutionala CCR) a respins marti, cu unanimitate de voturi, ordonanta de urgenta adoptata anul trecut de Guvernul Dancila, prin care s-a introdus prevederea ca vanzarea cartelelor de telefon prepay sa fie posibila doar cu buletinul,.

CCR: OUG care prevede cumpararea cartelelor prepay doar cu buletinul, neconstitutionala

Curtea Constitutionala a Romaniei a decis, marti, ca ordonanta de urgenta referitoare la Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta si comunicatiile electronice este neconstitutionala. Mai exact, este vorba de ordonanta care obliga cumparatorii sa se legitimeze atunci cand cumpara cartele prepay.

Ordonanta de urgenta privind vanzarea cartelelor prepay doar cu buletinul este neconstitutionala - Curtea Constitutionala

Ordonanta de urgenta privind vanzarea cartelelor prepay doar cu buletinul adoptata de Guvernul Dancila este neconstitutionala, a decis marti Curtea Constitutionala.

Ordonanta care prevede cumpararea cartelelor prepay doar cu buletinul, declarata neconstitutionala de CCR

Curtea Constitutionala a Romaniei a declarat marti drept neconstitutionala OUG nr. 622019, actul normativ prin care era introdusa obligarea furnizorilor de telefonie mobila de a colecta datele de.

CCR a respins, cu unanimitate, Ordonanta de urgenta privind cumpararea cartelelor prepay doar cu buletinul

Curtea Constitutionala CCR) a declarat, cu unanimitate de voturi, neconstitutionala ordonanta de urgenta adoptata anul trecut de Guvernul Dancila, prin care s-a introdus prevederea ca vanzarea cartelelor de telefon prepay sa fie posibila doar cu buletinul.

Impact.ro: Suma fabuloasa pentru care Delia si-a asigurat vocea. Decizia de ultima ora a artistei

Delia este una dintre cele mai talentate si nonconformiste artiste de la noi. Este evident ca cea mai mare calitate a artistei este vocea, motiv pentru care aceasta a decis sa-si asigure vocea pentru o suma considerabila. Impact. ro: Suma fabuloasa pentru care Delia si-a asigurat vocea Potrivit surselor Impact. ro, Delia si-a facut o asigurare de .

Aranjamente de ultima ora pentru alegeri. Care sunt datele la care vor fi organizate

Ludovic Orban a vorbit despre care este posibila data a organizarii alegerilor anticipate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )