Libnet.ro
UNICEF

20:47

Cazul Caracal. Alexandra Macesanu ar fi fost fotografiata pe un aeroport. Ultimul avertisment al familiei

Playtech Playtech,
Cazul Caracal. Alexandra Macesanu ar fi fost fotografiata pe un aeroport. Ultimul avertisment al familiei

Intorsatura de situatie in cazul Caracal! Familia Alexandrei Macesanu, fata de 15 ani pe care Gheorghe Dinca a recunoscut in fata procurorilor ca a rapit-o si ucis-o, se pare ca a primit informatii care arata ca fata ar fi in viata! Alexandra Macesanu ar fi fost fotografiata pe un aeroport Familia fetei a primit o . continuă pe Playtech

Cazul Caracal. Scene socante! Ce s-a intamplat acum in fata casei lui Gheorghe Dinca

Protest la Caracal, sambata, la 10 luni de la disparitia Alexandrei Macesanu si Luizei Melencu. Oamenii au refacut Drumul Iadului si s-au oprit in fata portii suspectului principal in cazul rapirii tinerelor, Gheorghe Dinca. Cazul Caracal. Ce s-a intamplat acum in fata casei lui Gheorghe Dinca? Mihaela Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, tinere din zona .

Cazul Caracal. Situatie revoltatoare! Ce se intampla la opt luni de la apelul Alexandrei Macesanu la 112

La 8 luni de la declansarea cazului Caracal, dupa tragedia celor doua fete disparut, nici pana acum apelurile la 112 nu pot fi localizate precis decat in zona Capitalei. Cazul Caracal. Situatie revoltatoare! Au trecut aproape 8 luni de la apelul Alexandrei Macesaru la numarul de urgenta 112, dar autoritatile ridica din umeri si nici .

Cazul Caracal: cine este femeia in rosu, care a vazut-o ultima data pe Luiza Melencu, chiar in timp ce era rapita

Luiza Melencu a disparut pe 14 aprilie 2019. Nu a fost cautata de autoritati timp de 102 zile, cazul ei venind in interesul politistilor pe 26 iulie 2019, dupa ce s-au pus cap la cap disparitia ei cu cea a Alexandrei Macesanu. Ultimele imagini cu Luiza in viata o aduc pe strada Craiovei din Caracal, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,26 seconds )