Libnet.ro
UNICEF

11:31

Cazul Caracal: Cine este, de fapt, Petruta, tanara despre care Gheorghe Dinca spune ca i-ar fi fost complice

Playtech Playtech,
Cazul Caracal: Cine este, de fapt, Petruta, tanara despre care Gheorghe Dinca spune ca i-ar fi fost complice

Dupa luni de puscarie, presiuni si audieri, se pare caGheorghe Dinca nu mai rezista la presiunea din penitenciar si, conform unor surse, ar fi cedat psihic, in cele din urma. Acum, conform celor de la Romania TV, una din declaratiile lui Dinca pare a fi cusuta cu ata alba. Cazul Caracal: Cine este, de fapt, . continuă pe Playtech

Cine este cea mai tanara victima infectata cu coronavirus. Familia este socata

Un bebelus a fost diagnosticat cu coronavirus, dupa ce mama sa l-a nascut. Mama lui a fost diagnosticata cu coronavirus, dar nu stie cum a luat contactul cu virusul. Familia sa este in stare de soc. in ce stare se afla bebelusul! Cine este cea mai tanara victima infectata cu coronavirus? Un bebelus nascut pe .

Roman suspect in cazul rascumpararii fetelor rapite din Caracal, saltat de carabinieri la Bologna! Cine este barbatul

In contextul dramaticului caz de la Caracal, autoritatile au tot tergiversat lucrurile si anchetele. Au aparut tot felul de informatii, care-mai-de-care, mai socante ce au dat peste cap anchetele. Iata ca alte informatii ies la iveala, tocmai din Italia, unde un posibil suspect a fost arestat de carabinierii italieni. Roman suspect in cazul rascumpararii fetelor .

BOMBA in CAZUL CARACAL! IMAGINI NEVAZUTE cu LUIZA MELENCU AU IESIT LA IVEALA! Asta explica totul! (GALERIE FOTO)

Bunicul Luizei Melencu aduce o rasturnare de situatie in cazul Caracal! CUTREMUR MONDEN! CU CINE S-A IUBIT iN SECRET TEO TRANDAFIR! BURSUCU A TURBAT DE FURIE CAND A VAZUT IMAGINILE GALERIE FOTO) Desi.

Cazul Caracal: Gheorghe Dinca a cedat in puscarie. Marturie in premiera: Nu mai pot!

In contextul dramaticului caz de la Caracal, autoritatile au tot tergiversat lucrurile si anchetele. Au aparut tot felul de informatii, care-mai-de-care, mai socante ce au dat peste cap anchetele. Printre multele informatii, venite prin surse, s-a aflat, mai nou, ca suspectul Dinca nu mai rezista in puscarie. Cazul Caracal: Gheorghe Dinca a cedat in puscarie .

Cine este barbatul din Chitila care si-a ucis sotia cu sange rece. Ce au facut cei doi cu putin timp inainte

Crima socanta in Chitila! O tanara mamica a fost injunghiata mortal chiar de cel care i-a jurat credinta in fata Domnului. De ce a recurs barbatul la un asemenea gest si ce au facut cei doi soti inainte de tragedie? Crima Chitila: Un barbat si-a injunghiat sotia cu sange rece Familia unor soti din Chitila .

Cine este femeia cu care s-a iubit Kirk Douglas. I-a fost alaturi timp de 65 de ani

Krik Douglas s-a stins din viata lasand in urma lacrimi. Marele actor a avut o viata plina de entuziasm, insa ce s-a intamplat intre el si femeia cu care a stat o viata intreaga? Fiul lui face dezvaluiri despre viata celebritatii. Cine este femeia cu care s-a iubit Kirk Douglas Krik Douglas s-a stins din .

De necrezut: Melania Trump are un amant?!? Cine este barbatul caruia nu ii e frica de cel mai puternic om din lume

Vestea care a facut inconjurul lumii a fost ca Melania Trump are un amant. Este sau nu adevarata escapada sotiei liderului de laWashington? Cine este barbatul care nu se teme ca a pus ochii pe sotia pretedintelui Statelo Unite ale Americii? Melania Trump are un amant? Cine este barbatul? Momente extrem de delicate in familia .

Cine este Tibi Useriu si cum a ajuns sa participe la ultramaratonul arctic. Povestea lui, demna de un film

Cum a reusit Tibi Useriu sa participe la una dintre cele mai mari ultramaratoane din lume? Povestea lui este una socanta, in urma greutatilor intampinate pana acum. Cum a ajuns insa sa faca istorie? Cine este Tibi Useriu si cum a ajuns sa participe la ultramaratonul arctic? Tibi Useriu, in varsta de 46 de ani, .

Cine este noul sponsor Romanii au Talent, dupa plecarea Telekom. Surpriza uriasa la PRO TV

Telekom a plecat de la Romanii au talent in urma complicarilor avute de-a lungul emisiunii. Dupa atata timp, PRO TV are un sponsor surpriza. Care este acela? Din ce cauza a renuntat Telekom din sponsorizarea emisiunilor? Cine este noul sponsor Romanii au Talent, dupa plecarea Telekom Emisiunea Romanii au talent nu va mai fi sponsorizata .

Cine este Antonio Goleac, tanarul care conduce un bolid de 150.000 de euro la doar 29 de ani. Mama lui este omul Vioricai Dancila

Este angajat la stat, are 29 de ani, dar conduce un Mercedes 150. 000 de euro si il cheama Antonio Goleac. Tatal e sef ADP Sector 4, iar mama suprefectul Capitalei, omul Vioricai Dancila. Cine este Antonio Goleac, tanarul care conduce un bolid de 150. 000 de euro la doar 29 de ani? 29 de ani .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )