Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cazul Caracal: Gheorghe Dinca a cedat in puscarie. Marturie in premiera: Nu mai pot!

Playtech Playtech,
Cazul Caracal: Gheorghe Dinca a cedat in puscarie. Marturie in premiera: Nu mai pot!

In contextul dramaticului caz de la Caracal, autoritatile au tot tergiversat lucrurile si anchetele. Au aparut tot felul de informatii, care-mai-de-care, mai socante ce au dat peste cap anchetele. Printre multele informatii, venite prin surse, s-a aflat, mai nou, ca suspectul Dinca nu mai rezista in puscarie. Cazul Caracal: Gheorghe Dinca a cedat in puscarie . continuă pe Playtech

Dosarul CARACAL. Decizie de ULTIMA ORA in cazul lui Gheorghe Dinca si Stefan Risipiceanu

Gheorghe Dinca si Stefan Risipiteanu raman in arest, au hotarat, vineri, judecatorii Tribunalului Olt. Gheorghe Dinca si Stefan Risipiteanu au fost prezentati vineri dimineata in fata magistratilor.

Ministrul de Interne, dezvaluiri surprinzatoare despre cazul Caracal: Carmen Dan stia de Caracal, primise un raport secret. Raportul este clasificat

Ministrul de Interne a facut dezvaluiri surprinzatoare, despre neregulile din Politia Caracal, aflata in atentia tuturor dupa cazul Gheorghe Dinca. Marcel Vela a sustinut ca fostul ministru Carmen Dan a fost informata despre aceste nereguli.

Gheorghe Dinca si Stefan Risipiteanu raman in arest preventiv. Decizia nu este definitiva

Gheorghe Dinca si Stefan Risipiteanu vor ramane in continuare in arest preventiv. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata in 48 de ore de la data comunicarii.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Decizie de ultim moment: cad capete importante

In contextul dramaticului caz de la Caracal, autoritatile au tot tergiversat lucrurilesi anchetele. Au aparut tot felul de informatii, care-mai-de-care, mai socante ce au dat peste cap anchetele. Actualul Ministru de Interne, Marcel Vela, zilele acestea a venit cu informatii care au socat, din nou, opinia publica. Masurile luate, ulterior, de acesta erau previzibile si .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )