Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cazul Caracal. Menajera lui Gheorghe Dinca, noi dezvaluiri despre comportamentul barbatului: L-am impins si am fugit

Playtech Playtech,
Cazul Caracal. Menajera lui Gheorghe Dinca, noi dezvaluiri despre comportamentul barbatului: L-am impins si am fugit

Fosta menajera a lui Gheorghe Dinca aduce in prim-plan o serie de declaratii de-a dreptul socante. Cum s-a comportat criminalul din Caracal cu aceasta? Femeia a spus tot! Amintirea pe care o are cu el o face intotdeauna sa se ingrozeasca. Fosta menajera a lui Gheorghe Dinca, dezvaluiri noi Viorica Stoian a fost martora comportamentului . continuă pe Playtech

Menajera lui Gheorghe Dinca vorbeste pentru prima data: Gateam in camera unde a stat Alexandra. ii curgea...

Mihai Gadea a prezentat la Sinteza Zilei, un interviu cu menajera din casa lui Gheorghe Dinca, realizat de cei de la Acces Direct. Femeia povesteste caGheorghe Dincaar fi incercat sa o.

MENAJERA lui GHEORGHE DINCA A RECUNOSCUT TOT: Eu aveam misiunea sa le rujez, sa le aranjez si.... CONTINUAREA intrece orice IMAGINATIE

Informatii socante ies la iveala in dosarul de la Caracal, in cazul fetelor rapite! Alexandru Cumpanasu a fost recent invitat in cadrul emisiunii Acces Direct, de pe Antena 1, unde a oferit noi infirmatii.

Inspectia Judiciara il trimite la judecata CSM pe procurorul din cazul Caracal: A nesocotit grav prevederile care permiteau patrunderea in caza lui Gheorghe Dinca

Procurorul din Caracal Cristian Ovidiu Popescu, care a stat pana la ora 6. 00 dimineata pentru a intra in casa lui Gheorghe Dinca, este cercetat disciplinar de catre Inspectia Judiciara, care il trimite in fata Sectiei pentru procurori in materie disciplinara a Consiliului Superior al Magistraturii. Inspectia Judiciara spune ca procurorul din Caracal a nesocotit, in mod grav si nescuzabil, prevederile legale care permiteau patrunderea in casa lui Gheorghe Dinca. De asemenea, inspectorii afirma ca urmarirea penala s-a desfasurat fara coerenta, informatiile au fost colectate disparat, iar procurorul nu a impus comunicarea intr-o singura directie.

GATA, S-A DECIS! Anunt cu privire la Gheorghe Dinca: Ce se intampla ACUM cu criminalul din Caracal

Gheorghe Dinca, principalul suspect din cazul crimelor de la Caracal, a fost transferat marti la spitalul Penitenciarului Jilava. Potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane, Gheorghe Dinca a fost.

Gheorghe Dinca, mutat in Spitalul Penitenciar Jilava. Va fi supus unei noi expertize

Noi informatii despre criminalul de la Caracal! Gheorghe Dinca a fost mutat in Spitalul Penitenciar Jilava, acolo unde va fi supus unor noi expertize. De asemenea, decizia autoritatilor a venit in prima parte a zilei de 1 octombrie. Gheorghe Dinca, mutat in Spitalul Penitenciar Jilava Cel acuzat ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza .

Informatie-bomba. Unul dintre fiii lui Gheorghe Dinca, dosar penal pentru trafic de arme si munitii

Informatii-bomba vin in cazul crimelor din Caracal. Se pare ca unul dintre fiii lui Gheorghe Dinca are dosar penal pentru trafic de arme si munitii. Anuntul a fost facut de avocatul familiei Macesanu,.

Ovidiu Popescu, procurorul care a intarziat mandatul in cazul Caracal, trimis la judecata CSM: A nesocotit prevederile legale

Inspectia Judiciara a exercitat actiunea disciplinara fata de Ovidiu Popescu, procurorul care a intervenit in cazul Caracal. Inspectorii sustin ca acesta a nesocotit, in mod grav si nescuzabil, prevederile legale care permiteau patrunderea in casa lui Gheorghe Dinca. Sectia pentru procurori a Consililui Superior al Magistraturii urmeaza sa se pronunte in acest caz.

Detaliul socant observat la Gheorghe Dinca! Ce a aparut pe fruntea criminalului - FOTO

Gheorghe Dinca, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost transferat, marti, din Arestul Central. Dinca a fost dus in Spitalul Penitenciar Jilava pentru efectuarea unor masuri procedurale dispuse in.

Exploziv: Gheorghe Dinca avea legaturi cu doua retele de trafic de carne vie

Avocatul familiei Macesanu afirma ca Gheorghe Dinca ar avea legaturi cu doua retele de trafic de carne vie. Unchiul Alexandrei a angajat o echipa de investigatori privati care au stabilit clar ca Dinca nu.

Gheorghe Dinca, la un pas sa cedeze. Noua cerere facuta de criminal e chiar mai bizara decat prima!

Gheorghe Dinca si-a schimbat din nou comportamentul in inchisoare. Criminalul din Caraca refuza, mai nou, sa-si vada propria familie. Nu e prima oara cand Dinca are o cerere ciudata - cu ceva timp in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )