Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cazul Caracal: Sora Alexandrei Macesanu, transformata dupa ce a aflat ca adolescenta a murit. Fata de 10 ani nu isi mai poate reveni

Playtech Playtech,
Cazul Caracal: Sora Alexandrei Macesanu, transformata dupa ce a aflat ca adolescenta a murit. Fata de 10 ani nu isi mai poate reveni

Sora Alexandrei Macesanu s-a transformat complet, dupa ce a aflat ce s-a intamplat de fapt cu adolescenta. Fata are numai 10 si este in stare de soc. Cum a reactionat micuta dupa aflarea tragediei? Cazul Caracal: Sora Alexandrei Macesanu, transformata dupa ce a aflat ca adolescenta a murit Dupa ce procurorii DIICOT au emis certificatul . continuă pe Playtech

Situatie incredibila in cazul Caracal. Parintii Alexandrei Macesanu, obligati sa plateasca ei cheltuielile de judecata

Nu cu mult timp in urma, va relatam ca familiaAlexandrei Macesanu, fata de 15 ani pe care Gheorghe Dinca a recunoscut in fata procurorilor ca a rapit-o si ucis-o, ar fi primit informatii care arata ca fata ar fi in viata! Conform informatiilor de la acel moment, familia fetei ar fi primit o fotografie in .

Cazul Caracal. Alexandra Macesanu ar fi fost fotografiata pe un aeroport. Ultimul avertisment al familiei

Intorsatura de situatie in cazul Caracal! Familia Alexandrei Macesanu, fata de 15 ani pe care Gheorghe Dinca a recunoscut in fata procurorilor ca a rapit-o si ucis-o, se pare ca a primit informatii care arata ca fata ar fi in viata! Alexandra Macesanu ar fi fost fotografiata pe un aeroport Familia fetei a primit o .

Cazul Caracal. Rudele Alexandrei si Luizei au facut foc in fata casei lui Dinca

Foc in fata casei lui Gheorghe Dinca.

Cazul Caracal. Scene socante! Ce s-a intamplat acum in fata casei lui Gheorghe Dinca

Protest la Caracal, sambata, la 10 luni de la disparitia Alexandrei Macesanu si Luizei Melencu. Oamenii au refacut Drumul Iadului si s-au oprit in fata portii suspectului principal in cazul rapirii tinerelor, Gheorghe Dinca. Cazul Caracal. Ce s-a intamplat acum in fata casei lui Gheorghe Dinca? Mihaela Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, tinere din zona .

Parintii Alexandrei Macesanu s-au intalnit pentru prima data cu Gheorghe Dinca: Va dati seama ca imi venea sa il omor

Curtea de Apel Craiova a respins, marti, ca nefondata cererea de stramutare de la Tribunalul Olt a dosarului Caracal, cerere formulata de parintii Alexandrei Macesanu, care s-au intalnit pentru prima data cu Gheorghe Dinca. De asemenea, instanta i-a obligat pe parintii Alexandrei, Tudorita si Ion Macesanu, sa plateasca cheltuielile judiciare, cate 25 de lei fiecare.

Magistratii doljeni au stabilit cine judeca dosarul crimelor de la Caracal. Parintii Alexandrei, buni de plata

Curtea de Apel Craiova s-a pronuntat cu privire la cererea parintilor Alexandrei Macesanu de stramutare a dosarului crimelor de la Caracal de la Tribunalul Olt. Petentii au de platit si cheltuieli de judecata.

Curtea de Apel Craiova decide cine va judeca dosarul crimelor de la Caracal. Parintii Alexandrei au cerut stramutarea

Curtea de Apel Craiova este instanta chemata sa se pronunte astazi, marti, 18 februarie 2020, cu privire la cererea de stramutare a dosarului crimelor de la Caracal, depusa de parintii Alexandrei Macesanu.

Parintii Alexandrei Macesanu, pentru prima data in fata lui Dinca. Tatal: imi venea sa il omor

Parintii Alexandrei Macesanu au stat, pentru prima data, fata in fata cu Gheorghe Dinca.

Ce spune Mihai Sora despre Irina Rimes, dupa ce toti aparatorii lui Brancusi au blamat-o. La 103 ani, filozoful i-a uimit pe toti

Mihai Sora i-a criticat dur pe agitatii brancusologi care, spune el, nu demult cautau pe ascuns aria cercului. Iata ce a spus filosoful despre cei care o blameaza pe Irina Rimes, dupa ce a fost numita ambasador onorific al Zilei Brancusi 2020, de catre Ministerul Culturii. Ce spune Mihai Sora despre Irina Rimes, dupa ce .

Parintii Alexandrei Macesanu, pentru prima data fata in fata cu cel care a recunoscut ca le-a omorat fata. Dinca: N-am legatura cu interlopii din Olt

Ion si Tudorita Macesanu au dat ochii cu Gheorghe Dinca in timpul sedintei de la Curtea de Apel Craiova care judeca cererea lor de stramutare a procesului de la Tribunalul Olt la o alta instanta. N-am legatura cu interlopii, a sustinut Gheorghe Dinca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )