Libnet.ro
UNICEF

21:32

Descoperire de ultim moment in cazul Caracal. Ce s-a gasit in locul indicat de Dinca: Au fost ridicate

Playtech Playtech,
Descoperire de ultim moment in cazul Caracal. Ce s-a gasit in locul indicat de Dinca: Au fost ridicate

Pare ca in sfarsit cazul Caracal indreapta spre o linie continua, dupa saptamani in care lucrurile nu se legau, iar dovezile necesare inchiderii cazului lipseau cu desavarsire. Ce au gasit anchetatorii in padurea din Caracal? Dovezi solide in cazul Caracal Politistii au fost alarmati, dupa ce un apel la 112 le-a raportat faptul ca s-au . continuă pe Playtech

Dezvaluire de ultima ora in cazul Caracal. S-a gasit cea mai solida proba in curtea lui Dinca. Acesta e adevarul

Descoperire socanta in cazul Caracal! Au fost gasite, in sfarsit, dovezi de necontestat in curtea lui Gheorghe Dinca. Iata informatiile care spulbera orice incertitudine si contureaza din ce in ce mai mult scenele groazei! Proba solida gasita in curtea lui Gheorghe Dinca Dupa ce zilele trecute doua romance sustineau faptul ca s-au intalnit cu o .

Gheorghe Dinca a iesit din puscarie. Unde se afla in aceste momente suspectul din cazul Caracal

Gheorghe Dinca, acuzat ca le-a ucis pe adolescentele Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, in Caracal, a iesit din puscarie. Unde se afla in aceste momente suspectul? Gheorghe Dinca a iesit din puscarie. Unde se afla in aceste momente suspectul din cazul Caracal Ancheta in cazul crimelor din Caracal este aproape de final, din spusele lui .

Cazul Caracal. Noi fragmente osoase, gasite in liziera unde Gheorghe Dinca spune ca ar fi trupul Luizei Melencu

Politistii judiciari si criminalisti din Slatina au facut o noua cercetare in cazul Caracal. in liziera unde Gheorghe Dinca a indicat ca ar fi trupul Luizei Melencu au fost gasite noi fragmente osoase.

Gigi Becali FACE LUMINA in cazul Caracal! Vrea doar 3 ORE cu Gheorghe Dinca! Aflu tot adevarul

Gigi Becali este revoltat de cum decurge ancheta in cazul Caracal! BIANCA DRAGUSANU A RAMAS FARA SUFLARE ! AU SNOPIT-O iN BATAIE! VICTOR SLAV A IZBUCNIT iN LACRIMI! IMAGINI DE GROAZA GALERIE FOTO) Nu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )