Libnet.ro
UNICEF

13:15

Detaliile demisiei lui Felix Banila, la cererea lui Klaus Iohannis. Cu cine s-a consultat seful DIICOT

Playtech Playtech,
Detaliile demisiei lui Felix Banila, la cererea lui Klaus Iohannis. Cu cine s-a consultat seful DIICOT

Detaliile demisiei lui Felix Banila, procurorul-sef al DIICOT, la cererea lui Klaus Iohannis. Cu cine s-a consultat oficialul? Detaliile demisiei lui Felix Banila, la cererea lui Klaus Iohannis Klaus Iohannis i-a cerut demisia procurorului-sef Felix Banila, luni, 30 septembrie, in cadrul unei declaratii de presa, dupa evenimentele petrecute in cazul Caracal. Banila a fost propus . continuă pe Playtech

Prima reactie a lui Felix Banila la cererea de demisie

Seful DIICOT a luat cunostinta de cererea presedintelui Iohannis, o analizeaza si. cam atat. Pentru.

Reactia sefului DIICOT Felix Banila dupa ce Iohannis i-a cerut demisia. Ar putea reprezenta expresia unui om las

Dupa ce Klaus Iohannis i-a cerut demisia pentru modul in care a gestionat situatia de la Caracal si crima recenta din Dambovita, seful DIICOT, Felix Banila, a anuntat ca va da curs cererii presedintelui doar dupa ce se va consulta cu seful ierarhic si cu toti cei implicati in procesul numirii sale.

Raspunsul sefului DIICOT la cererea lui Iohannis. Felix Banila nu vrea sa demisioneze

Felix Banila reactioneaza marti dupa ce Klaus Iohannis i-a solicitat demisia, spunand ca va analiza cererea presedintelui, precizand totodata ca activitatea DIICOT nu se rezuma numai la cazul.

Felix Banila, PRIMA REACTIE dupa ce Klaus Iohannis i-a cerut demisia: Voi trata cu maxima seriozitate solicitarea presedintelui. Voi culege opiniile colegilor mei, ale sefului ierarhic si voi comunica decizia (VIDEO)

Seful DIICOT, Felix Banila, reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a solicitat demisia ca urmare a felului in care a fost gestionat pana acum cazul de la Caracal. intr-un comunicat de.

Povestea numirii unui procuror-sef pe care subordonatii nu l-au vrut Soarta lui Felix Banila este acum la mana ministrului Justitiei

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, ar putea declansa procedura de revocare din functie a sefului DIICOT, Felix Banila, care a anuntat ca nu demisioneaza, asa cum i-a cerut presedintele Klaus Iohannis. Felix Banila a fost numit in functie in iulie 2018 de catre seful statului, la propunerea ministrului de atunci al Justitiei Tudorel Toader. La acea data, procurorii din DIICOT i-au trimis presedintelui o scrisoare in care ii cereau sa nu il numeasca pe Banila la sefia DIICOT, aratand ca proiectul managerial conceput de Felix Banila arata ca acesta nu cunoaste si nu intelege structura si competentele DIICOT.

ANALIZA B1.RO Tripleta din fruntea DIICOT si controversele care le-au marcat activitatea in justitie Cum au bulversat Oana Schmidt-Haineala, Giorgiana Hosu si Felix Banila activitatea institutiei (FOTO)

RO Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut, luni seara, demisia lui Felix Banila de la sefia DIICOT, criticand in termeni duri felul in care parchetul anti-mafie a gestionat dosarul privind tragedia.

Surse: Dupa ce Iohannis i-a cerut demisia, Felix Banila a vrut sa plece in concediu, dar s-a razgandit

Felix Banila a decis sa plece in concediu pentru doua saptamani, incepand cu ziua de miercuri, 2 octombrie. Luni, presedintele Klaus Iohannis ii ceruse demisia pentru modul in care DIICOT, sub conducerea.

Iohannis cere demisia sefului DIICOT, Felix Banila: E revoltator modul in care unele institutii au reactionat in ceea ce priveste ancheta de la Caracal

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut, luni seara, demisia sefului DIICOT, Felix Banila, invocand modul in care s-a desfasurat ancheta in cazul Caracal, care, in opinia sefului statului, genereaza semne de intrebare majore.

Klaus Iohannis: Nu ne putem astepta la gesturi de responsabilitate din partea PSD. Solutia fireasca ar fi aceea a demisiei Guvernului

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa PSD, spunand ca a facut greseli uriase in modul in care guvernat si ca va plati politic pentru toate erorile. Nu ma voi referi la marile.

Cum arata Klaus Iohannis in tinerete. Presedintele Romaniei avea look-ul unui adolescent din 2019

Cum arata Klaus Iohannis, cel de-al patrulea lider al tarii noastre, in tinerete? Presedintele Romaniei avea look-ul unui adolescent din 2019. Cum arata Klaus Iohannis in tinerete Klaus Werner Iohannis 60 de ani), nascut in Sibiu, in 1959, este un politician roman de etnie germana. El ocupa functia de presedinte al Romaniei din data de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )