Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gheorghe Dinca a iesit din puscarie. Unde se afla in aceste momente suspectul din cazul Caracal

Playtech Playtech,
Gheorghe Dinca a iesit din puscarie. Unde se afla in aceste momente suspectul din cazul Caracal

Gheorghe Dinca, acuzat ca le-a ucis pe adolescentele Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, in Caracal, a iesit din puscarie. Unde se afla in aceste momente suspectul? Gheorghe Dinca a iesit din puscarie. Unde se afla in aceste momente suspectul din cazul Caracal Ancheta in cazul crimelor din Caracal este aproape de final, din spusele lui . continuă pe Playtech

Cazul Caracal: Gheorghe Dinca, supus expertizei psihiatrice la INML

Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal acuzat de trafic de minori, viol si omor calificat in urma disparitiei adolescentelor Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, este supus marti expertizei psihiatrice la Institutul National de Medicina Legala, el fiind incarcerat la Spitalul Penitenciar Jilava.

Ce pateste Gheorghe Dinca in puscarie. Ceilalti detinuti de la Jilava il injura si-l scuipa

Criminalul din Caracal pare sa aiba parte de un tratament special in inchisoare, din partea celorlalti detinuti. Asta deoarece inca de cand a fost transferat la Penitenciarul Jilava, in mod cert toata lumea l-a recunoscut pe cel care a spus ca le-a ucis pe Luiza Melencu si Alexandra Macesanu. Ce pateste Gheorghe Dinca in puscarie .

Ce au gasit anchetatorii in telefoanele lui Gheorghe Dinca

Gheorghe Dinca a fost audiat ore in sir, vineri, la DIICOT, unde sunt perchezitionate informatic doua dintre telefoanele sale. Atentie! Sunt doua mobile vechi, pe care anchetatorii le-au gasit mai tarziu in.

Gheorghe Dinca, analizat fata in fata de doi experti americani

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor de la Caracal, a fost analizat de doi experti de la FBI care s-au aflat saptamana trecuta la Jilava, unde acesta este arestat preventiv. Acestia au stat.

Gheorghe Dinca va fi supus primei expertize psihiatrice, la mai bine de doua luni de la crimele din Caracal

Suspectul in cazul Caracal, Gheorghe Dinca, a fost adus, marti, cu o duba de la Penitenciarul Jilava la Institutul National de Medicina Legala INML) Mina Minovici, unde urmeaza sa fie expertizat psihiatric de catre o comisie de specialitate.

Noi informatii in cazul Caracal. Gheorghe Dinca, audiat de FBI. Ce au descoperit anchetatorii americani

Ancheta in cazul Caracal este in plina desfasurare. in conditiile in care autoritatile romane au dat dovada de incompetenta dupa ororile comise in judetul Olt, pe fir au intrat procurorii de la FBI, care au venit in Romania si l-au audiat pe Gheorghe Dinca. Acestia urmeaza sa stabileasca daca barbatul a avut discernamant in momentul .

Gheorghe Dinca, solicitare bizara din penitenciar! A cerut sa discute cu un preot

Gheorghe Dinca a facut o solicitare bizara in penitenciar. Barbatul a spus ca doreste sa stea de vorba cu un preot. Mai mult, a cerut sa-i fie adusa in camera si o Biblie, pentru ca vrea sa se apropie.

Gheorghe Dinca, in fata procurorilor DIICOT

Gheorghe Dinca a ajuns vineri dimineata in fata procurorilor DIICOT. Stire in curs .

Gheorghe Dinca, in fata procurorilor DIICOT. Anchetatorii fac perchezitia informatica

Gheorghe Dinca a ajuns vineri dimineata in fata procurorilor DIICOT. Stire in curs .

Marturiile cutremuratoare ale slujitoarei lui Gheorghe Dinca! Femeia spune ca ar fi vazut mai multe fete in casa groazei

Noi audieri au avut loc miercuri pe cazul Caracal. Iar una dintre persoanele audiate ar fi slujitoarea lui Gheorghe Dinca, cea care sustine ca ar fi vazut mai multe fete in casa lui din Caracal. Fete care ar fi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )