Libnet.ro
UNICEF

20:02

Gheorghe Dinca, mutat in Spitalul Penitenciar Jilava. Va fi supus unei noi expertize

Playtech Playtech,
Gheorghe Dinca, mutat in Spitalul Penitenciar Jilava. Va fi supus unei noi expertize

Noi informatii despre criminalul de la Caracal! Gheorghe Dinca a fost mutat in Spitalul Penitenciar Jilava, acolo unde va fi supus unor noi expertize. De asemenea, decizia autoritatilor a venit in prima parte a zilei de 1 octombrie. Gheorghe Dinca, mutat in Spitalul Penitenciar Jilava Cel acuzat ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza . continuă pe Playtech

Gheorghe Dinca, transferat la Spitalul Penitenciar Jilava pentru masuri procedurale

Gheorghe Dinca a fost transferat, marti, din Arestul Central in Spitalul Penitenciar Jilava, pentru .

VIDEO Gheorghe Dinca, transferat din Arestul Central in Spitalul Penitenciar Jilava

In cursul acestei zile, inculpatul Dinca Gheorghe a fost transferat din Arestul Central in Spitalul Penitenciar Jilava, pentru efectuarea unor masuri procedurale dispuse in cadrul anchetei penale.

Gheorghe Dinca a fost scos din Arestul Central. Motivul pentru care a fost dus la spitalul Penitenciar Jilava

GheorgheDinca, principalulsuspectal crimelor dinCaracal, a fost transferat din Arestul Central. Dinca a fost dus in Spitalul Penitenciar Jilava, pentru efectuarea unor masuri procedurale.

Detaliul socant observat la Gheorghe Dinca! Ce a aparut pe fruntea criminalului - FOTO

Gheorghe Dinca, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost transferat, marti, din Arestul Central. Dinca a fost dus in Spitalul Penitenciar Jilava pentru efectuarea unor masuri procedurale dispuse in.

E BOMBA MOMENTULUI: Liviu Dragnea, COLEG cu Gheorghe Dinca! Nimeni nu se astepta la asta

Gheorghe Dinca va fi mutat din Arestul Central al Politiei Capitalei! El urmeaza sa ajunga la penitenciarul Jilava, acolo unde este inchis si Liviu Dragnea, scrie Cancan.

GATA, S-A DECIS! Anunt cu privire la Gheorghe Dinca: Ce se intampla ACUM cu criminalul din Caracal

Gheorghe Dinca, principalul suspect din cazul crimelor de la Caracal, a fost transferat marti la spitalul Penitenciarului Jilava. Potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane, Gheorghe Dinca a fost.

Exploziv: Gheorghe Dinca avea legaturi cu doua retele de trafic de carne vie

Avocatul familiei Macesanu afirma ca Gheorghe Dinca ar avea legaturi cu doua retele de trafic de carne vie. Unchiul Alexandrei a angajat o echipa de investigatori privati care au stabilit clar ca Dinca nu.

Gheorghe Dinca, la un pas sa cedeze. Noua cerere facuta de criminal e chiar mai bizara decat prima!

Gheorghe Dinca si-a schimbat din nou comportamentul in inchisoare. Criminalul din Caraca refuza, mai nou, sa-si vada propria familie. Nu e prima oara cand Dinca are o cerere ciudata - cu ceva timp in.

Legaturi periculoase Gheorghe Dinca - Johannes Visscher

Exista mai multe asemanari intre criminalul de la Caracal Gheorghe Dinca si pedofilul criminal olandez Johannes Visscher. Sunt mai multe asemanari, avand in vedere si reactia autoritatilor, modul de.

Director la Casa de Asigurari de Sanatate Gorj, mort pe masa de operatie Avea 41 de ani si urma sa fie supus unei interventii laparoscopice de colecist

Un barbat de 41 de ani, director la Casa de Asigurari de Sanatate Gorj, a murit marti, pe masa de operatie a Spitalului Orasenesc Bumbesti-Jiu. El urma sa fie supus unei banele interventii laparoscopice de colecist, insa a intrat in stop cardiac, scrie Mediafax.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )