Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ce se intampla cu certificatul de deces al Alexandrei Macesanu, dupa ce a fost emis de INML

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu certificatul de deces al Alexandrei Macesanu, dupa ce a fost emis de INML

Cazul de la Caracal se complica tot mai mult. Autoritatile par depasite de situatie si fiecare miscare pe care o fac pare sa fie doar o alta incercare nereusita de a mai deslusi putin din misterul care invaluie cazul. Dupa ce INML a emis certificatul de deces al Alexandrei Macesanu, procurorii nu au mers inca . continuă pe Playtech

Noi detalii in CAZUL CARACAL. Prima reactie a iubitului Alexandrei Macesanu, dupa ce familia fetei a cerut DIICOT sa fie audiat

Un nou detaliu in ancheta de la Caracal. Avocatul familiei Macesanu, Aurel Moldovan, a cerut, vineri, procurorilor DIICOTaudierea iubitului Alexandrei pentru a afla ce a discutat acesta cu tanara inainte sa.

Iubitul Alexandrei Macesanu a facut primele declaratii! Ce s-a intamplat, de fapt, in ziua disparitiei

Iubitul Alexandrei Macesanu a spus ce s-a intamplat, de fapt, in ziua disparitiei adolescentei. Tanara de 15 ani ar fi fost rapita, sechestrata si ucisa de Gheorghe Dinca, in casa lui din Caracal. Nici pana in momentul de fata familia Alexandrei, sau cea a Luizei Melencu, nu cunosc adevarul. Iubitul Alexandrei Macesanu, primele declaratii Autoritatile .

Iubitul Alexandrei Macesanu va fi audiat din nou la DIICOT

Iubitul Alexandrei Macesanu va fi audiat la DIICOT. Avocatul familiei fetei care ar fi fost arsa in butoi de Gheorghe Dinca a facut cererea, iar procurorii DIICOT au acceptat. Avocatul familiei Macesanu.

Cazul Caracal. Iubitul Alexandrei Macesanu, marturii socante: Eu nu cred ca este moarta

Iubitul Alexandrei Macesanu a spus ca nu a fost anuntat ca urmeaza sa fie audiat in cazul Caracal. De asemenea, tanarul e de parere ca Alexandra nu este moarta. Ar trebui sa ma audieze ca sa.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )