Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis se implica in cazul Caracal. Cerinta fara precedent a presedintelui, care darama DIICOT

Playtech Playtech,
Iohannis se implica in cazul Caracal. Cerinta fara precedent a presedintelui, care darama DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac fara precedent la adresa DIICOT, dupa evenimentele din ultimele zile petrecute in cazul Caracal. Seful statului i-a cerut demisia sefului DIICOT, Felix Banila, cel care a fost propus de fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader si care a fost acceptat si numit in functie chiar de catre Iohannis. continuă pe Playtech

Cazul Caracal, motiv de amenzi de la CNA: cat au de dat Digi 24, Realitatea, Romania TV si care e motivul

Cazul Caracal a fost inlocuit in fluxul de stiri cu alte dezastre ale autoritatilor romane, dar CNA-ul nu iarta modul in care a fost tratat subiectul la TV. Majoritatea romanilor au auzit vocea disperata a Alexandrei Macesanu in timp ce se ruga la 112 sa vina cineva sa o salveze din casa lui Gheorghe Dinca.

Cazul Caracal. Iubitul Alexandrei Macesanu, marturii socante: Eu nu cred ca este moarta

Iubitul Alexandrei Macesanu a spus ca nu a fost anuntat ca urmeaza sa fie audiat in cazul Caracal. De asemenea, tanarul e de parere ca Alexandra nu este moarta. Ar trebui sa ma audieze ca sa.

Seful Serviciului Permise Auto Olt, audiat la DIICOT in cazul Caracal, a intrat in concediu medical. A avut 31 de convorbiri telefonice cu Gheorghe Dinca

Florin Hoara, seful Serviciului Permise Auto Olt, audiat joi, 27 septembrie 2019 la DIICOT in cazul Caracal, a intrat in concediu medical.

Cronologia dieselgate, un scandal fara precedent in istoria Germaniei

Primul mare proces al consumatorilor impotriva Volkswagen s-a deschis luni la Brunswick, la aproximativ 30 de kilometri de sediul istoric al VW de la Wolfsburg, si urmeaza sa dureze mai multi ani, in urma dieselgate, un scandal fara precedent in istoria automobilului in Germania, in care sute de mii de clienti cer despagubiri in contul masinilor lor diesel trucate astfel incat sa para mai putin poluante decat in realitate, relateaza AFP, care prezinta cronologia acestui scandal.

Antonio Guterres: Intoleranta si extremismul sunt amenintari fara precedent

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a declarat, in cadrul sesiunii anuale a Adunarii Generale a Natiunilor Unite, ca lumea se confrunta cu o amenintare fara precedent din partea intolerantei, extremismului violent si terorismului, scrie Mediafax, potrivit Al Jazeera.

Klaus Iohannis cere demisia sefului DIICOT. Am cerut actiuni clare in cazul Caracal, am vazut reactii intarziate

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa PSD, spunand ca a facut greseli uriase in modul in care guvernat si ca va plati politic pentru toate erorile. Ma voi referi la o.

Exploziv. Martori-cheie evitati de procurorii din cazul Caracal. Oficial: Romania, furnizor de prostitutie pentru Occident

Andreea Sava a prezentat, sambata, la Descoperiti, noi dezvaluiri-bomba din cazul disparitiilor de la Caracal. La o saptamana de cand Antena 3 a difuzat inregistrarea absolut exploziva facuta de.

Cazul Caracal. Mama Luizei s-a intalnit cu procurorul general si a anuntat ca a depus o plangere penala

Monica Georgeta Melencu, mama Luizei, fata de 18 ani disparuta in luna aprilie la Caracal, s-a intalnit luni cu procurorul general interimar Bogdan Licu si a anuntat ca a depus o plangere penala la Parchetul General.

Seful DIICOT, despre cazul Caracal: E posibil ca in ancheta sa se fi facut greseli. Nu putem transforma cauzele in reality show

Seful DIICOT, Felix Banila, admite ca in ancheta Caracal s-au facut greseli de aceea au fost dispuse controale la parchetele din tara, subliniind ca nu poate oferi detalii cu privire la modul in care a fost instrumentat dosarul deoarece nu putem transforma cauzele penale in reality show-uri, scrie Mediafax.

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca a vorbit pe telefon cu un sef din Politie

Seful Serviciului Permise Olt a fost audiat, ca martor, in dosarul tragediei din Caracal, pentru ca .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )