Libnet.ro
UNICEF

13:00

Mama Luizei Melencu nu mai trebuie sa achite amenda DIICOT. Cum a scapat de plata celor 5.000 RON

Playtech Playtech,
Mama Luizei Melencu nu mai trebuie sa achite amenda DIICOT. Cum a scapat de plata celor 5.000 RON

Mama Luizei Melencu scapa de amenda DIICOT, de 5. 000 de ron, pe care nu va trebui sa o mai achite. Fusese sanctionata pentru refuzul de a se prezenta pentru a-i fi recoltate noi probe biologice. Cazul Caracal a socat Romania, in vara care s-a incheiat, si inca nu isi are un raspuns final din partea . continuă pe Playtech

Mama Luizei Melencu a scapat de amenda data de procurorii DIICOT

Procurorul Giorgiana Hosu, care asigura interimatul la conducerea DIICOT dupa demisia lui Felix Banila, a anulat amenda de 5. 000 de lei data Monicai Melencu, mama Luizei, fata de 18 ani disparuta in luna.

Veste excelenta pentru mama Luizei Melencu. Ce trebuie sa faca pentru a nu mai fi amendata cu 5.000 de lei

Adina Anghelescu a explicat cum poate sa scape mama Luizei de amenda uriasa pe care a primit-o pentru ca nu s-a prezentat la prelevalea de ADN cand a fost citata de procurori. Reiese clar din ordonanta ca.

Gest impresionant pentru mama Luizei Melencu. Foarte multi oameni vor sa o ajute

Mama Luizei Melencu a fost amendata de DIICOT cu suma de 5. 000 lei pentru ca nu s-a prezentat la sediul Directiei, desi a fost citata pentru a i se preleva probe biologice. Drama femeiicare nu mai stie nim.

Mama Luizei Melencu cere ajutor. Nu poate plati amenda de 5.000 ron de la DIICOT

Momente grele pentru Monica Melencu. Femeia nu isi permite sa plateasca amenda primita de la DIICOT. Mama Luizei Melencu cere ajutor si pare sa fie disperata, din pricina situatiei in care a fost pusa. Nu stie nici pana in momentul de fata ce s-a intamplat cu fiica ei, dar autoritatile o obliga sa plateasca suma .

Sinteza Zilei. Document oficial! Cine a semnat de fapt amenda primita de mama Luizei Melencu

Mihai Gadea a prezentat la Sinteza Zilei un document in exclusivitate in ceea ce priveste amenda pe care a primit-o mama Luizei Melencu de la DIICOT, amenda care ulterior a fost anulata. Documentul arata.

Mama Luizei Melencu acuza ca a fost amenintata de un comisar la recoltarea de probe: S-a infuriat si a zis ca ma ia cu forta

Mama Luizei Melencu sustine ca a fost amenintata luni de un comisar de politie sa dea probele biologice si cele de ADN la Institutul de Criminalistica. Mama fetei a mai spus ca a vrut sa se razgandeasca, insa a fost obligata de respectivul comisar sa participe la testare. Am fost pur si simplu obligata, a declarat Monica Melencu, la iesirea din sediul Institutului National de Criminalistica.

Mama Luizei Melencu s-a prezentat la Institutul National de Criminalistica pentru prelevarea unor noi probe ADN (VIDEO)

UPDATE:Mama Luizei Melencu, Monica Melencu, s-a prezentat luni dimineata Institutul National de Criminalistica din Bucuresti pentru a-i fi recoltate noi probe ADN. Mama Luizei Melencu este.

Ancheta in Politie dupa recoltarea de probe ADN. Mama Luizei Melencu s-a plans ca a fost agresata verbal de un comisar

Este ancheta interna in Politie dupa ce mama Luizei Melencu s-a plans ca a fost agresata verbal de un comisar, in timpul recoltarii de probe biologice. Monica Melencu a plecat in lacrimi de la intalnirea cu.

Mama Luizei Melencu a venit la Bucuresti pentru noile probe ADN. Avocatul Tonel Pop: Am cerut sa discutam cu domnul procuror general

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, s-a prezentat, luni, la Institutul National de Criminalistica din Bucuresti, pentru a-i fi recoltate probe ADN, femeia refuzand pana acum sa faca acest lucru si fiind.

Mama Luizei Melencu: Am fost fortata sa dau probele ADN. Am fost umilita

50 - Mama Luizei Melencu acuza ca a fost fortata sa dea probe ADN la Institutul National de Criminalistica. Am fost fortata sa dau probele ADN. Am fost umilita, acuza femeia. A zis.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )