Libnet.ro
UNICEF

07:15

Apple Watch:cel mai avansat dispozitiv cu senzor cardiac si doua alternative la preturi bune

Playtech Playtech,
Apple Watch:cel mai avansat dispozitiv cu senzor cardiac si doua alternative la preturi bune

Dispozitivele purtabile au atras mereu atentia cumparatorilor prin utilitatea pe care o prezentau pentru sanatatea utilizatorului, dar Apple Watch joaca in cu totul alta liga. Foarte multe companii si-au incercat norocul cand vine vorba despre dispozitivele purtabile care au incorporat un monitor cardiac care ii poate informa pe utilizatori daca este ceva in neregula cu []. continuă pe Playtech

Cel mai mare laser cu raze X din lume este gata de lucru

Cel mai mare laser cu raze X din lume este aproape gata de functionare, dupa multi ani de proiectare si dezvoltare. Acceleratoarele de particule pot sa lucreze cu tot felul de particule, protoni, electroni si chiar nuclee intregi, iar acestora li se va alatura si un accelerator linear de fotoni. Deutsches Elektronen-Synchrotron, sau DESY, este [].

Securitatea online: Statistic, cel mai util este ca documentele sa fie pastrate pe trei platforme diferite

Niciodata nu poti fi sigur de securitatea datelor stocate, fie ca este vorba de servicii sincronizate online, calculatoare, telefoane, USB-uri, carduri SD sau CD-uri. Statistic, cel mai util este ca documentele sa fie pastrate pe trei platforme diferite, potrivit The Guardian.

Este cel mai toxic aliment din lume. Romanii il considera o delicatesa si il consuma ori de cate ori au ocazia. Avertismentul specialistilor

Este unul din alimentul preferat al romanilor, dar putini stiu ca somonul este cel mai toxic fel de mancare. Faptul ca somonul crescut in conditii artificiale ar putea fi lipsit de beneficii.

Mister Gay World 2017: Cum arata cel mai frumos homosexual din lume (FOTO)

Filipinezul John Fernandez Raspado, 36 de ani, a fost ales Mister Gay World 2017. Acesta a fost ales cel mai frumos baiat homosexual din lume in finala care s-a desfasurat miercuri seara la.

Mister Gay World 2017: Cum arata cel mai frumos HOMOSEXUAL din lume (FOTO)

Filipinezul John Fernandez Raspado, 36 de ani, a fost ales Mister Gay World 2017. Acesta a fost ales cel mai frumos baiat homosexual din lume in finala care s-a desfasurat miercuri seara la.

Logan, Duster si Sandero sunt in topul masinilor cel mai bine vandute in Rusia

Modelele Dacia Logan, Duster si Sandero, fabricate in Romania, se afla in topul celor 25 de masini cel mai bine vandute in Rusia.

Guvernul Orban devine cel mai mare client de reclama din Ungaria, partidul lui Orban vrea sa mareasca taxa de publicitate aplicata media

Guvernul de la Budapesta a cheltuit, anul trecut, cu 80% mai multi bani pe publicitate decat in 2015, devenind cel mai mare client de reclama din Ungaria, potrivit Budapest Beacon. Sursa citata descrie o piata a presei si publicitatii complet data peste cap si noteaza, separat, ca partidul de guvernamant vrea o crestere a taxei pe publicitate aplicata furnizorilor de continut, taxa impovaratoare chiar si la nivelul actual.

Gala UNITER 2017 seara teatrului romanesc. Andrei Hutuleac, cel mai bun actor

Amadeus, de la Teatrul Metropolis, a primit premiul pentru cel mai bun spectacol. Ana Ularu a fost desemnata cea mai buna actrita, iar Andrei Hutuleac cel mai bun actor.

Cainii raman cel mai eficient mijloc de lupta impotriva contrabandei cu tigari

Cainii special instruiti pentru depistarea tigaretelor de contrabanda raman in continuare cel mai eficient mijloc de lupta impotriva contrabandei, in conditiile in care cele cincisprezece scanere ale Vamii nu functioneaza din diverse motive, iar echipele mobile, reinfiintate de curand, nu sunt suficiente, este de parere Gilda Lazar, Director Corporate Affairs and Communications, JTI Romania, Moldova si Bulgaria.

Ford Trucks deschide la Bucuresti cel mai mare sediu al sau din Europa

Ford Trucks, companie care a intrat pe piata locala in luna decembrie a anului trecut, printr-un parteneriat cu Cefin Trucks, a inaugurat ieri, in mod oficial, sediul sau din Romania, care este cel mai mare birou pe care compania il detine in Europa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )