Libnet.ro
UNICEF

00:06

Care este cel mai bun exercitiu pentru creierul tau, potrivit oamenilor de stiinta

Playtech Playtech,
Care este cel mai bun exercitiu pentru creierul tau, potrivit oamenilor de stiinta

Daca vrei o modalitate cat mai naturala de a-ti imbunatati capacitatile cognitive si de a-ti proteja creierul impotriva efectelor imbatranirii, miscarea este cheia acestor rezultate. O multime de studii par sa sugereze faptul ca orice tip de exercitiu care iti creste ritmul cardiac si te pune in miscare pentru o perioada sustinuta de timp precum []. continuă pe Playtech

Este cel mai sanatos aliment din lume. Previne cancerul si intareste sistemul imunitar

Este cel mai sanatos aliment din lume si ofera cei mai multi nutrienti per calorie. Este vorba de spanac. Acesta face mininuni pentru sanatate. Previne cancerul, protejeaza creierul si inima, intareste.

Romania va organiza cel mai mare exercitiu NATO din acest an: 4000 de soldati romani si straini vor lua parte la manifestatie

Romania va face parte dintre cele trei state aliate care vor gazdui cel mai mare exercitiu multinational al NATO din acest an. Exercitiul va fi foarte complex, 4. 000 de militari romani si din tari.

Nastase a fost si este omul cu care eu mi-am impartasit 50 de ani din viata. Si asa ramane. Tiriac a sarit in apararea prietenului sau cel mai bun

Dupa ce a fost criticat de presedintele WTA pentru ca l-a adus pe Ilie Nastase la festivitatea de premiere a turneului de la Madrid, Tiriac a tinut sa-i ia apararea bunului sau prieten. Eu mi-am facut.

Pizza, cel mai bun prieten al meu! Clipul VIRAL cu o fetita pentru care totul se rezuma la acest fel de mancare (VIDEO)

Unei fetite din SUA ii place atat de mult pizza incat orice alt articol vestimentar sau pentru scoala trebuie sa poarte mesajul Pizza is my boyfriend. Mergand cu mama sa s.

Fotbalistul Alex Pascanu, desemnat CEL MAI BUN JUCATOR al academiei echipei engleze Leicester City (VIDEO)

Performanta extraordinara pentru fotbalistul Alex Pascanu. Fundasul de doar 18 ani a fost desemnat jucatorul anului la Academia celor de la Leicester City, echipa campioana a Angliei. Anuntul a fost facut de.

Cum sa atragi banii in casa? Este cel mai tare truc

Daca ai probleme cu banii, exista un principiu in credinta Feng Shui, care atrage banii ca un magnet. in plus, este aducator si de vibratii pozitive. Pentru asta, aveti nevoie de o planta pe nume C.

Noul presedinte al Frantei ar putea avea primele probleme chiar din cauza sotiei sale. Care este cea mai mare fobie a Primei Doamne ce ar putea afecta mandatul sotului sau

Noul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron ar putea intampina probleme chiar de la inceputul mandatului. Vina ar putea sa-i apartina, involuntar, chiar sotiei sale, a carei fobie ii poate.

MedLife, cea mai mare crestere din BET

Actiunile MedLife M) s-au apreciat cu 13,87%, in perioada 9-16 mai 2017, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui principal BET, al Bursei de Valori Bucuresti, raportat la moneda euro.

Anunt neasteptat facut de Roger Federer. Ce a decis cel mai bun tenismen din 2017 in privinta carierei sale

Roger Federer are un an 2017 formidabil, in care a castigat Australian Open, dar si turneele de la Indian Wells si Miami.

FOTO VIDEO O pictura de Basquiat, vanduta pentru 110,5 mil. dolari. Este al doilea cel mai mare pret platit vreodata pentru o opera de arta contemporana

O pictura de Jean-Michel Basquiat cumparata cu 19. 000 de dolari in 1984 s-a vandut joi cu 110,5 milioane de dolari la casa de licitatii Sothebys, acesta fiind al doiea cel mai mare pret pentru o lucrare de arta contemporana, informeaza Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )