Libnet.ro
UNICEF

14:46

Marcel Toader, mesaj din lumea de dincolo pentru mama lui

Playtech Playtech,
Marcel Toader, mesaj din lumea de dincolo pentru mama lui

Omul de afaceri si fost rugbist Marcel Toader a decedat pe 3 august 2019, la varsta de 56 de ani, in urma unui stop cardiac. Mama sa, sfasiata de durere, primeste semne din lumea de dincolo, inainte de parastasul de un an. Familia doreste sa-i indeplineasca dorintele expuse in mesajul cutremurator. Mama lui Marcel Toader, . continuă pe Playtech

Ce a aparut ieri la mormantul lui Marcel Toader. Oamenilor le-au dat lacrimile

Marcel Toader a implinit aproape un an de zile de cand a decedat, astfel ca familia i-a organizat asa cum sunt obiceiurile pomana de un an. Fostul om de afaceri a fost pomenit la mormant, iar apoi la un restaurant, de cei apropiati lui. Ce a aparut la mormantul lui Marcel Toader. Oamenii ai izbucnit .

Cardiologul Mircea Cinteza: Este cel mai greu moment din ultimii ani pentru cei cu boli cardiovasculare. COVID-ul ataca plamanul, dar si inima (VIDEO)

Medicul cardiolog Mircea Cinteza atrage atentia asupra faptului ca, in contextul epidemiei de COVID-19, pacientii cu afectiuni cardiovsculare traverseaza cel mai greu moment din ultimii ani pentru ca noul.

Italienii se tem ca afacerile lor sunt in pericol din cauza carantinei pentru romani

Oamenii de afaceri din provincia Veneto sunt nemultumiti si ingrijorati, dupa ce ministrul Sanatatii, Roberto Speranza, a anuntat, la sfarsitul saptamanii trecute, instituirea carantinei de 2 saptamani pentru toate persoanele care ajung din Romania si Bulgaria, conform Digi24.

IN ULTIMA SAPTAMANA Convergenta cu evolutiile din pietele externe pentru piata titlurilor de stat din Romania

Curba randamentelor din Romania a reactionat la evolutiile din pietele financiare internationale si la factorii interni in ultima saptamana, evidentiindu-se scaderea ratei de dobanda la titlurile de stat pe scadenta 10 ani, barometrul pentru costul de finantare in economie, evolutie convergenta cu cele inregistrate in SUA si Germania, arata Andrei Radulescu, economistul-sef al Bancii Transilvania, intr-un raport de analiza.

Cum a devenit o comuna din Sibiu atractie pentru turisti: Asta este efectiv o minune!!

Comuna Cristian din judetul Sibiu se poate lauda cu cele mai multe cuiburi de berze din Romania. Anul acesta sunt mai multe ca niciodata, nu mai putin de 47 de cuiburi si 103 pui, au numarat reprezentantii unei asociatii, iar localnicii sunt responsabili si le protejeaza.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )