Libnet.ro
UNICEF

00:07

Acum totul e clar! Carmen Grebenisan de la Asia Express si noul iubit au facut totul public

Playtech Playtech,
Acum totul e clar! Carmen Grebenisan de la Asia Express si noul iubit au facut totul public

Viata lui Carmen Grebenisan s-a schimbat din mai multe puncte de vedere dupa ce a participat la Asia Express. Bloggerita s-a despartit de iubit, la scurt timp dupa ce a revenit de pe taramul asiatic facand si anuntul. Fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 se declara acum fericita, gasindu-si linistea alaturi de un . continuă pe Playtech

EXCLUSIV Cand se difuzeaza, de fapt, sezonul 4 Asia Express. Antena 1 a luat decizia

Una dintre cele mai iubite emisiuni din Romania, Asia Express, nu se va maidifuza anul acesta, iar noi am aflat motivele pentru care conducerea Antenei 1 luat aceasta decizie. Asia Express, emisiune cu audiente record! Asia Express este varianta romaneasca a reality show-ului Peking Express, bazata pe emisiunea belgiana cu acelasi nume, care a fost .

Dupa Asia Express, Speak a facut un anunt care i-a speriat pe fani. Ce spune despre Stefania

Daca emisiunea Asia Express a fost motiv de divort pentru unii, pe Speak si pe iubita sa, Stefania, i-a unit si mai tare. Tensiunea si agitatia emisiunii de la Antena 1 i-a facut sa se cunoasca mai bine si sa vada cum reactioneaza fiecare in conditii de stres maxim. Speak se plange de violenta domestica .

Din ce face bani Stefania dupa Asia Express. Costa 369 de lei

Cristina Stefania, in varsta de 22 de ani, senzuala solista si dansatoare, sau Libelula, asa cum o alinta apropiatii, se pare ca a dat lovitura in afaceri, dupa participarea cu succes la emisiunea Asia Express, de la Antena 1, unde a luptat cot la cot cu iubitul ei, artistul Speak, in varsta de 32 de .

Suma de bani care i-a mai ramas lui Razvan Fodor din premiul castigat la Asia Express. Nici nu stii cum sa o dai, ca daca le spui oamenilor ca nu sunt acei bani...

Razvan Fodor si Sorin Bontea au petrecut 12 saptamani in Filipine si Taiwan, in cadrul show-ului Asia Express. Cei doi coechipieri si buni prieteni au intampinat multe greutati in cadrul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )