Libnet.ro
UNICEF

00:07

Anunt devastator in Romania. Ce se intampla in urmatorii 13 ani

Playtech Playtech,
Anunt devastator in Romania. Ce se intampla in urmatorii 13 ani

Carmen Harra este recunoscuta pentru predictiile facute de-a lungul timpului despre anumite evenimente ce se vor intampla sau s-au intamplat, multe dintre predictiile sale fiind cat se poate de concrete. Anunt devastator in Romania facut de Carmen Harra Desi inca in situatie de criza, atat economica, cat si epidemiologica, multi cred ca ceea ce este . continuă pe Playtech

Un fost ofiter britanic risca 13 ani de inchisoare in Romania pentru ritualuri samanice cu droguri

Un fost ofiter al armatei britanice, Thomas Lishman, risca pana la 13 ani de inchisoare in Romania, dupa ce a organizat, impreuna cu fostul sef al serviciului de informatii din Ministerul de Interne, Gelu Oltean, ritualuri samanice unde se consumau droguri, respectiv o bautura traditionala folosita de triburile din Amazon, care provoaca viziuni si halucinatii.

Pensii 2020. Scade varsta de pensionare. Cine iese la pensie mai devreme cu 13 ani si primeste bani in plus

Veste uriasa pentru o anumita categorie de pesnionari. Acestia vor putea iesi cu 13 ani mai devreme, daca vor indeplini anumite conditii dupa ce lista meseriilor ce se incadreaza la conditii speciale de munca a fost largita. Pensii 2020. Scade varsta de pensionare. Cine iese la pensie mai devreme cu 13 ani si primeste bani .

Fata de 13 ani disparuta ieri a fost gasita de politisti in Botosani

O fata de numaide 13 ani din Saveni, care a fost disparutde acasa in noaptea de joi spre vineri, a fost gasita de politisti in municipiul Botosani. Oamenii legii au explicat ca fata nu a fost.

Unul dintre cei mai periculosi violatori in serie din Europa a agresat sexual o fetita de 13 ani din Suceava

Oamenii legii au reusit sa-l identifice pe barbatul care a agresat sexual o fetita de 13 ani, din municipiul Suceava, la inceputul lunii iulie. Agresorul are 45 de ani, este din Botosani si este recidivist. A violat doua tinere in Italia si a una in Marea Britanie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )