Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ce avere are Carmen Harra in SUA. S-a aflat acum: are obiecte de peste 2 milioane de euro

Playtech Playtech,
Ce avere are Carmen Harra in SUA. S-a aflat acum: are obiecte de peste 2 milioane de euro

Celebra prezicatoare Carmen Harra stie sa se vanda. Pe langa afacerile sale din domeniul imobiliar din SUA, unde locuieste din 1983, scriitoarea prezice viitorul unor vedete de talie internatinala, ba chiar face si consultatii promotionale. Toate insumate i-au adus o avere impresionanta cantaretei din grupul muzical de odinioara Trio Express. Carmen Harra, avere impresionanta in . continuă pe Playtech

Suma uriasa pe care o cere Carmen Harra pentru o ora! Castiga si 50.000 de dolari intr-o luna

Cu totii am auzit de previziunile lui Carmen Harra insa putini au aflat ce avere are de fapt clarvazatoarea. Harra traieste de multi ani in Statele Unite ale Americii unde si-a cladit o reputatie solida, dar si o avere imensa.

Ce mesaj i-a transmis Carmen Harra sotului ei mort. in alta viata!

In urma cu aproape 10 ani, Carmen Harra trecea printr-o tragedie cumplita: isi pierdea sotul. Cutremurator este, insa, faptul ca vreme de 27 de ani clarvazatoarea a stiut ca partenerul ei de viata nu va ajunge la varsta de 60 de ani. Ce mesaj a postat acum aceasta pentru sotul ei, aflati in paragrafele urmatoare.

Pensii 2020. Cu cat vor creste, de fapt, pensiile in acest an. S-a aflat acum

Dupalupte seculare si dupa foarte multele declaratii contradictorii din partea membrilor Guvernului Orban, astazi aflam ca pensiile s-ar putea mari, dar nu cu procentul dorit de Orban si nici cu cel dorit de Ministrul de Finante. Pensii 2020. Cu cat vor creste, de fapt, pensiile in acest an Dupa multe dezbateri si multe controverse, aflam .

Ce avere are Ilie Nastase. Nu s-a descurcat la fel de bine ca Ion Tiriac

Ilie Nastase, care implineste 74 de ani pe data de 19 iulie, a reusit sa stranga de-a lungul timpului o avere impresionanta. Acesta a fost casatorit de cinci ori, prima oara in anul 1972 si ultima oara in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )