Libnet.ro
UNICEF

08:30

Carmen de la Salciua, ipostaza incendiara, dupa despartirea de Culita Sterp. Cu ce barbat s-a pozat

Playtech Playtech,
Carmen de la Salciua, ipostaza incendiara, dupa despartirea de Culita Sterp. Cu ce barbat s-a pozat

Carmen de la Salciua si Culita Sterp traverseaza o noua despartire, chiar in apropiere de Sarbatori. Bruneta le-a aratat fanilor ce se intampla in prezent in viata ei, dupa ce pare sa fi incheiat socotelile cu fostul sot. Carmen de la Salciua, ipostaza incendiara, dupa despartirea de Culita Sterp. Cu ce barbat s-a pozat Multi . continuă pe Playtech

GATA, E OFICIAL: Carmen de la Salciua si Culita Sterp S-AU DESPARTIT DIN NOU! Motivul e HALUCINANT (GALERIE FOTO)

Carmen de la Salciua si Culita Sterp le ofera fanilor lor o noua telenovela. VEZI AICI GALERIA FOTO Cei doi artisti s-au despartit din nou, la aproape trei luni de cand se impacasera.

Prima fotografie cu Marius Elisei si fetita lui, dupa despartirea de Oana Roman. Ce se observa la micuta Isabela

Oana Roman a anuntat in cursul saptamanii trecute despartirea de sotul ei. Dupa cum a auntat, singura constanta in viata lor va fi Isa. Cei doi au decis ca micuta sa nu simta niciodata lipsa vreunuia dintre ei, asa ca indiferent de relatia lor de cuplu, ea va simti iubirea lor si ii va avea .

Cum se intelege fiul lui Razvan Simion cu iubitul mamei sale. Diana si-a refacut viata dupa despartirea de vedeta Antena 1

Razvan Simion si sotia sa s-au despartit de ani buni. Prezentatorul de televiziune se iubeste cu Lidia Buble, iar cei doi copii din prima casatorie au ramas la mama lor. Cum se intelege fiul vedetei cu iubitul mamei sale? Cum se intelege fiul lui Razvan Simion cu iubitul mamei lui? Diana si Razvan Simion au .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )