Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce i-au strigat oamenii furiosi lui Carmen Dan, cand a ajuns la DIICOT. Este audiata in dosarul 10 august

Playtech Playtech,
Ce i-au strigat oamenii furiosi lui Carmen Dan, cand a ajuns la DIICOT. Este audiata in dosarul 10 august

Carmen Dan a ajuns la DIICOT, pentru a fi audiata in dosarul 10 august. Fostul ministru de Interne a fost intampinat de protestatari. Ce i-au strigat oamenii furiosi? Ce i-au strigat oamenii furiosi lui Carmen Dan, cand a ajuns la DIICOT? Carmen Dan, fostul ministru de Interne, a fost citata la DIICOT pentru a fi . continuă pe Playtech

VIDEO Carmen Dan, asteptata cu catuse de catre protestatari la iesirea de la DIICOT, dupa peste 6 ore de audieri in dosarul 10 august

Fostul ministru de Interne Carmen Dan a fost asteptata de protestatari si la iesirea de la DIICOT, unde a fost audiata timp de peste 6 ore in dosarul 10 august. Manifestantii au strigat Mincinoasa, La puscarie, iar unii dintre ei au aruncat cu catuse pe masina in care s-a urcat fostul ministru. Ea a sustinut ca nu a condus misiunile operative in 10 august si ca in acea zi nu a luat legatura si nu s-a intalnit cu Liviu Dragnea si cu niciun alt politician, singura comunicare fiind cu premierul de atunci Viorica Dancila.

Ce masina de lux si-a cumparat Carmen Dan. in declaratia de avere este saraca, pe strada conduce un bolid de zeci de mii de euro

Carmen Dan s-a prezentat la sediul DIICOT pentru audieri, vineri, iar la scurt timp de la incheierea acestora a declarat ca nu a avut un rol operativ in ceea ce priveste protestele de pe data de 10 august 2018. Fostul ministru de Interne a mai adaugat ca nu a luat legatura cu Liviu Dragnea in .

UPDATE Carmen Dan, audiata la DIICOT in dosarul 10 august. Fosta sefa a Internelor, huiduita de protestari

Fostul ministru de Interne Carmen Dan este vineri la DIICOT pentru a fi audiata, in calitate de martor, in dosarul privind interventia jandarmilor la protestul din 10 august 2018 din Piata Victoriei, au declarat. Carmen Dan a ajuns in jurul orei 10. 00, fiind huiduita de mai multi protestatari la intrarea in sediul DIICOT.

Proteste surprinzatoare la DIICOT. Maioneza si catuse, pe masina lui Carmen Dan

A fost protest cu catuse si maioneza in fata sediului DIICOT. Carmen Dan a fost audiata aproape sapte ore, in dosarul 10 August. La iesire a fost asteptata de protestatari care au aruncat o pereche de catuse pe plafonul masinii.

Carmen Dan a fost audiata peste sase ore la DIICOT, in Dosarul 10 august

Fostul ministru al Afacerilor Interne Carmen Dan a declarat, dupa audierea la DIICOT, in Dosarul 10 .

Carmen Dan, dupa audierea la DIICOT in dosarul protestelor din 10 august: Nu am vorbit cu Liviu Dragnea

Fostul ministru al Afacerilor Interne Carmen Dan a declarat vineri, dupa audierea la DIICOT in dosarul 10 august, care a durat peste sase ore, ca nu a vorbit in acea zi cu Liviu Dragnea despre interventia jandarmilor.

Carmen Dan, dupa ce a fost audiata la DIICOT in dosarul 10 august: Nu am vorbit cu Liviu Dragnea

Fostul ministru de Interne a declarat, dupa ce a fost audiata timp de aproximativ sase ore la DIICOT in dosarul 10 august, ca anchetatorii au vrut sa lamureasca foarte multe aspecte, vizand in principal rolul pe care ea l-a avut in acea zi. Carmen Dan a precizat ca nu a avut un rol activ, de coordonare a actiunilor operative.

Carmen Dan, atacata cu mustar, la iesirea de la DIICOT, unde a fost audiata in dosarul 10 august: Ministrul, indiferent de culoarea politica, nu conduce misiunile operative. Nu am vorbit cu Liviu Dragnea (VIDEO)

Fostul ministru de Interne Carmen Dan a declarat, vineri, la iesirea de la DIICOT, unde a dat declaratii in dosarul 10 august, ca in calitatea sa de ministru nu a avut un rol activ in coordonarea actiunilor.

Carmen Dan, dupa audierea la DIICOT in dosarul protestelor din 10 august: Nu am coordonat operatiunea

Carmen Dan a oferit primele declaratii de la iesirea de DIICOT, unde a fost audiata timp de sase ore privind dosarul violentelor din 10 august. Fostul ministru de Interne sustine ca nu a coordonat operatiunea.

Carmen Dan, audiata la DIICOT in dosarul privind protestul din 10 august

Fostul ministru de Interne, Carmen Dan, a fost citata vineri la DIICOT pentru a fi audiata, in calitate de martor, in dosarul privind interventia jandarmilor la protestul din 10 august 2018 din Piata Victoriei, au declarat surse judiciare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )