Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ce operatii estetice are Carmen Negoita. Fosta sotie a lui Ionut Negoita a vorbit deschis despre interventiile estetice

Playtech Playtech,
Ce operatii estetice are Carmen Negoita. Fosta sotie a lui Ionut Negoita a vorbit deschis despre interventiile estetice

Desi adepta intervetiilor minim invazive pentru a-si face unele imbunatatiri, Carmen Negoita nu este straina nici de cele care implica bisturiul. Vedeta si-a facut implant mamar acum multi ani, iar de atunci a incercat diferite alte transformari la nivelul fetei. De aceasta data, a dorit ca buzele sa-i fie mai pline, drept pentru care le-a . continuă pe Playtech

Lidia Buble, declaratie soc despre Razvan Simion. Ce s-a intamplat cand a divortat de fosta sotie

Lidia Buble si Razvan Simion s-au despartit in urma cu cateva saptamani, dupa cinci ani de relatie, dar acestia colaboreaza in continuare in plan profesional. Artista a vorbit pentru prima data despre acest subiect, dar si despre inceputul relatiei lor. Lidia Buble, declaratie soc despre Razvan Simion Am fost judecata pentru ce eram si ce .

Ce avere are Carmen Harra in SUA. S-a aflat acum: are obiecte de peste 2 milioane de euro

Celebra prezicatoare Carmen Harra stie sa se vanda. Pe langa afacerile sale din domeniul imobiliar din SUA, unde locuieste din 1983, scriitoarea prezice viitorul unor vedete de talie internatinala, ba chiar face si consultatii promotionale. Toate insumate i-au adus o avere impresionanta cantaretei din grupul muzical de odinioara Trio Express. Carmen Harra, avere impresionanta in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )