Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calaii sotilor Ceausescu au pierdut cadavrele, imediat dupa executie. Unde au fost gasite acestea

Playtech Playtech,
Calaii sotilor Ceausescu au pierdut cadavrele, imediat dupa executie. Unde au fost gasite acestea

Calaii sotilor Ceausescu au pierdut cadavrele dictatorilor imediat dupa ce i-au executat. Suna aproape ca un banc, dar aceasta intamplare a fost confirmata chiar de catre cei care s-au ocupat de soarta Ceausestilor. Tot acesti calai s-au desfatat la pomana victimelor pe stadionul Steaua, unde aterizasera cu lesurile cuplului dictatorial. in 1989, o astfel de . continuă pe Playtech

Ce s-a intamplat dupa executia sotilor Ceausescu. Unde s-a facut pomana si ce au consumat invitatii

Nicolae si Elena Ceausescu au fost impuscati pe 25 decembrie 1989, dar putini stiu ce s-a intamplat dupa executia celor doi. S-a aflat totul abia in fata Comisiei Senatoriale care a cercetat evenimentele de la Revolutie. Cei care au luat parte la proces, dar si multe alte persoane s-au adunat ulterior in complexul sportiv din .

VIDEO Suspectul cautat de politistii din Timis, surprins in imagini imediat dupa crima din Faget

Suspectul crimei produse miercuri dimineata a fost surprins in imagini imediat dupa ce i-a atacat pe cei doi soti in localitatea Faget din judetul Timis, relateaza Mediafax. Aproximativ 200 de politisti sunt mobilizati pentru prinderea lui, fiind instituite filtre in patru judete.

Ce s-a intamplat imediat dupa ce trupa Andre s-a reunit. Mesajul postat de Andreea Antonescu

Trupa Andre s-a reunit dupa 17 ani. Anuntul a fost facut de Andreea Antonescu pe contul personal de Instagram, iar fanii au fost in al noualea cer cand au aflat ca vedeta va urca din nou pe scena alaturi de Andreea Balan. Trupa Andre s-a reunit. Postarea Andreei Antonescu a strans mii de aprecieri Dragilor, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )