Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cat de diabolica era Elena Ceausescu. Romania va creste la aproape 40 de milioane de oameni. Va fi cu totul diferit atunci!

Playtech Playtech,
Cat de diabolica era Elena Ceausescu. Romania va creste la aproape 40 de milioane de oameni. Va fi cu totul diferit atunci!

Elena Ceausescu a avut ambitia de a fi considerata om de stiinta, se dorea regina peste 40 de milioane de romani, a urat toate femeile din preajma dictatorului si le-a lasat fara loc de munca, a schimbat destine si a incercat sa isi convinga sotul sa treaca la masuri dure pentru a-i implini dorintele. Cat . continuă pe Playtech

Elena Ceausescu l-a condamnat la moarte sigura pe dictator. Ce le-a interzis medicilor care au venit sa il salveze

A existat un moment cand chiar Elena Ceausescu ar fi putut sa fie calaul sotului sau, din cauza inapoierii sale culturale si a lipsei execrabile de cunostinte in domeniul medical. intaia chimista a tarii era sa-i faca felul lui Nicolae Ceausescu, intr-un moment in care acesta din urma suferise o criza din cauza bolii care-l .

Povestea covorului unicat care nu a mai ajuns la Elena Ceausescu. Cati bani s-au cheltuit pentru minunatia confectionata manual

Covorul special, confectionat manual si comandat de conducatorii comunisti de la judet, care urma sa ajunga la Elena Ceausescu, avea o suprafata de 10 metri patrati si a fost lucrat de trei muncitoare cu experienta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )