Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cel mai mare secret a lui Nicolae Ceausescu a fost dezvaluit. Cum a ajuns, de fapt, sa conduca Romania

Playtech Playtech,
Cel mai mare secret a lui Nicolae Ceausescu a fost dezvaluit. Cum a ajuns, de fapt, sa conduca Romania

Furia si neputinta i-au caracterizat primii ani de viata, dar ele au sublimat in delirul de gandoare care l-a facut sa devina conducatorul Romaniei. Care este cel mai mare secret al lui Nicolae Ceausescu? Cum a ajuns, de fapt, sa fie in fruntea tarii noastre? Cel mai mare secret a lui Nicolae Ceausescu a fost . continuă pe Playtech

Cel mai dureros secret pe care l-a tinut ascuns Anamaria Prodan fata de mama sa. O ducea acolo, dar nu-i spunea adevarul

Anamaria Prodan a tinut ascuns mult timp un secret dureros. Vedeta a aflat prima ca mama sa sufera de cancer la pancreas, dar nu a vrut ca aceasta sa afle. Prezentatoarea emisiunii Gospodar fara pereche si-a dus mama in Cuba pentru a face analize medicale amanuntite, dar i-a spus ca va merge acolo in vacanta.

Pasaport pentru sport in sectorul 5: Fundatia Nadia Comaneci a organizat cel mai mare eveniment de testare si indrumare sportiva in cadrul celei de-a doua editii a proiectului Nadia Sports Experience (VIDEO)

Parcul Sebastian din Capitala a fost locul de intalnire al marilor campioni. in frunte cu Nadia Comaneci au fost prezenti sute de tineri aspiranti la o cariera sportiva. Fundatia Nadia Comaneci a.

Avea doar 11 ani si a trait cel mai mare cosmar din viata ei. Abia acum si-a facut curaj sa vorbeasca despre ce i s-a intamplat

O femeie de 40 de ani a vorbit pentru prima data despre cosmarul prin care a trecut in tineretea ei. A fost victima celui mai urat scandal de abuz asupra copiilor. Avea doar 11 ani atunci cana i s-a.

Saptamana europeana a oraselor si regiunilor la Bruxelles. Peste 9.000 de participanti dezbat viitorul Europei la cel mai mare eveniment de dezvoltare

La Bruxelles a inceput luni, 7 octombrie, Saptamana europeana a regiunilor si oraselor, cel mai mare eveniment de dezvoltare regionala din Europa, desfasurat anual timp de patru zile.

CNN despre Muntii Apuseni: Cel mai bine pastrat secret din estul Europei. Timpul sta in loc aici

Celebrul post american de televiziune, CNN, face din nou reclama zonei turistice a Muntilor Apuseni despre care sustine ca este cel mai bine pastrat secret din Europa de Est.

Dertour cumpara cel mai mare lant de agentii de turism din Romania

Grupul DER Touristik, una dintre cele mai marii companii de turism din lume, cu sediul in Germania, se extinde in Romania si anunta finalizarea achizitiei celei mai mari retele de agentii de turism din tara.

Ce ar fi facut Nicolae Ceausescu, daca nu ar fi fost executat in decembrie 1989. Planurile secrete au iesit la iveala

Nicolae Ceausescu, un individ ambivalent, care a sfidat pe oricine, incepand cu autoritatea paterna, ar mai fi facut multe, daca nu ar fi fost executat in decembrie 1989. Planurile lui secrete au iesit la iveala si au putut fi spuse dupa moartea sa. Ce avea in gand? Ce ar fi facut Nicolae Ceausescu, daca nu .

SE VINDE vila de protocol a lui Nicolae Ceausescu! IMAGINI INEDITE cu domeniul de lux! CAT VALOREAZA proprietatea? (FOTO)

Vila de protocol a fostului lider comunist Nicolae Ceausescu, din vremea cand acesta era general-maior de armata si ministru adjunct la Ministerul Apararii Nationale, a fost scoasa la licitatie.

Semnatura lui Nicolae Ceausescu se vinde pe bani grei in SUA. Ce suma este licitata pe un specimen

Semnatura olografa a lui Nicolae Ceausescu se vinde pe bani grei in Statele Unite ale Americii. Pretul semnaturilor originale ale fostului dictator a crescut de aproape patru ori in ultimii ani si a ajuns sa coste 999 de dolari. Colectionarii s-au inghesuit sa le cumpere de pe site-ul History for sale, unde se precizeaza ca .

ARO 304, masina lui Nicolae Ceausescu, a avut un destin CRUNT. Cum a ajuns SUV-ul dictatorului este DEPRIMANT

ARO 304 bleu, cu numarul de inmatriculare 1-B-143, este SUV-ul romanesc 4X4 ce i-a apartinut lui Nicolae Ceausescu. Galeria Foto VESTEA CARE A SOCAT ROMANIA! RUGACIUNI PENTRU GABRIEL COTABITA! APARITIE.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )