Libnet.ro
UNICEF

22:47

Elena Ceausescu, jignita de un barbat pe care Nicolae Ceausescu l-a imbogatit peste noapte. Nu are nimic in cap!

Playtech Playtech,
Elena Ceausescu, jignita de un barbat pe care Nicolae Ceausescu l-a imbogatit peste noapte. Nu are nimic in cap!

Elena Ceausescu a fost insultata de un barbat pe care sotul ei l-a imbogatit peste noapte. Aceasta ar fi vrut sa ia in mormant secretul intregii imprejurari, dar dupa Revolutie s-a aflat tot. De ce s-a ajuns la jigniri si cum s-a petrecut tot? Elena Ceausescu, jignita de un barbat pe care Nicolae il aprecia . continuă pe Playtech

Drama secreta a lui Nicolae Ceausescu! Momentul nestiut care l-a speriat de moarte pe dictator

Nicolae Ceausescu a fost un dictator superstitios si a trecut la un moment dat printr-un moment care l-a speriat de moarte. S-a intamplat in vara anului 1977, la inmormantarea mamei sale. Fostul dictator a fost atat de speriat de lucrurile pe care le-a auzit la priveghi incat a vrut sa amane cu o zi inhumarea .

Un nou incident socant in Londra! Un barbat, care astepta in statie, a fost injunghiat mortal

Un barbat a fost injunghiat mortal in timp ce se afla intr-o statie subterana din Londra. Victima a fost injunghiata cu un cutit la orele dupa-amiezii, in Statia Hillingdon din vestul.

Demi Moore, dezvaluire socanta. Mama ei a vandut-o la 15 ani unui barbat care a violat-o!

Actrita americana Demi Moore a dezvaluit ca a fost violata cand avea doar 15 ani. Demi Moore sustine ca barbatul care a fortat-o a avut o intelegere cu mama ei, careia i-a platit 500 de dolari pentru a.

VIDEO Demi Moore dezvaluie ca a fost violata cand era adolescenta, de un barbat care i-a platit mamei sale suma de 500 de dolari

Dupa dezvaluirile legate de mariajul cu fostul ei sot Ashton Kutcher, actrita americana Demi Moore socheaza din nou dezvaluind ca a fost violata cand avea doar 15 ani. Moore mai afirma ca barbatul care a fortat-o a avut o intelegere cu mama ei, careia i-a platit 500 de dolari pentru a intretine relatii sexuale cu Demi Moore, scrie The Independent.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )