Libnet.ro
UNICEF

23:46

De ce l-a lasat Regina Angliei pe Nicolae Ceausescu sa stea alaturi de ea in caleasca regala

Playtech Playtech,
De ce l-a lasat Regina Angliei pe Nicolae Ceausescu sa stea alaturi de ea in caleasca regala

Cea mai puternica monarhie din lume a intins covorul rosu dictatorilor romani Nicolae si Elena Ceausescu cu ocazia vizitei pe care acestia au efectuat-o in luna iunie a anului 1978. Ceremonialul care a tinut trei zile a fost la fel de fastuos: delegatia romana a fost primita cu urale si steaguri tricolore, presa britanica a . continuă pe Playtech

Cel mai mare secret a lui Nicolae Ceausescu a fost dezvaluit. Cum a ajuns, de fapt, sa conduca Romania

Furia si neputinta i-au caracterizat primii ani de viata, dar ele au sublimat in delirul de gandoare care l-a facut sa devina conducatorul Romaniei. Care este cel mai mare secret al lui Nicolae Ceausescu? Cum a ajuns, de fapt, sa fie in fruntea tarii noastre? Cel mai mare secret a lui Nicolae Ceausescu a fost .

Semnatura lui Nicolae Ceausescu se vinde pe bani grei in SUA. Ce suma este licitata pe un specimen

Semnatura olografa a lui Nicolae Ceausescu se vinde pe bani grei in Statele Unite ale Americii. Pretul semnaturilor originale ale fostului dictator a crescut de aproape patru ori in ultimii ani si a ajuns sa coste 999 de dolari. Colectionarii s-au inghesuit sa le cumpere de pe site-ul History for sale, unde se precizeaza ca .

ARO 304, masina lui Nicolae Ceausescu, a avut un destin CRUNT. Cum a ajuns SUV-ul dictatorului este DEPRIMANT

ARO 304 bleu, cu numarul de inmatriculare 1-B-143, este SUV-ul romanesc 4X4 ce i-a apartinut lui Nicolae Ceausescu. Galeria Foto VESTEA CARE A SOCAT ROMANIA! RUGACIUNI PENTRU GABRIEL COTABITA! APARITIE.

SE VINDE vila de protocol a lui Nicolae Ceausescu! IMAGINI INEDITE cu domeniul de lux! CAT VALOREAZA proprietatea? (FOTO)

Vila de protocol a fostului lider comunist Nicolae Ceausescu, din vremea cand acesta era general-maior de armata si ministru adjunct la Ministerul Apararii Nationale, a fost scoasa la licitatie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )