Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivul pentru care a murit Nicu Ceausescu, la doar 45 de ani. Fiul lui Nicolae Ceausescu s-a stins la Viena

Playtech Playtech,
Motivul pentru care a murit Nicu Ceausescu, la doar 45 de ani. Fiul lui Nicolae Ceausescu s-a stins la Viena

Nu multi romani cunosc motivul mortii lui Nicu Ceausescu. Mezinul familiei s-a stins la varsta de 45 de ani, fiind al treilea fiu al lui Nicolae Ceausescu si al Elenei. La sfarsitul regimului comunist a fost numit in functia de prim-secretar al organizatiei PCR Sibiu si era considerat un potential succesor al tatalui sau. in . continuă pe Playtech

Motivul pentru care Florentin Pandele renunta la candidatura la Presedintie

Primarul orasului Voluntari Florentin Pandele renunta la candidatura la Presedintie, pentru a nu-i face rau sotiei sale, Gabriela Firea, implicata in campania PSD. Am fost intotdeauna un om loial unor valo.

Premiera in Romania:bilete de avion rambursabile indiferent de motivul pentru care nu s-a mai efectuat zborul

Romanii pierd anual zeci de mii de euro anulandu-si biletele de avion pe care nu le pot onora, una dintre cele mai cunoscute companii anuntand ca va returna contravaloarea biletelor de avion indiferent de motivul pentru care nu a mai fost efectuat zborul.

S-a iubit cu Nicu Ceausescu si au vrut sa se casatoreasca, dar Elena a innebunit cand a aflat! Ce i-a facut fetei de doar 16 ani

De-alungul timpului, mai multe detalii despre viata amoroasa a lui Nicu Ceausescu, fiul Elenei si al lui Nicolae Ceausescu au iesit la suprafata. Consideratun adevarat Don Juan, dar unul timid, viata.

Calin Popescu Tariceanu, adevarul despre motivul real pentru care nu a mai candidat la prezidentiale

Calin Popescu Tariceanu a explicat la Gold Fm motivul real pentru care nu a mai candidat la alegerile prezidentiale. Eu am fost nevoit sa-mi fac o serie de analize extrem realiste. in momentul in.

Andreea Balan a recunoscut ce relatie are, de fapt, cu tatal ei! Motivul real pentru care Sandel Balan a venit la nunta

Semn ca sangele apa nu se face, Sandel si Andreea Balan au ingropat de tot securea razboiului si au revenit la relatii normale. Tatal artistei continua sa-i trimita mesaje cu idei care ar putea sa o ajute in cariera. Care este cu adevarat relatia dintre cei doi, din perspectiva vedetei? Blondina a vorbit pe larg, .

Adevaratul motiv pentru care Simona Halep a renuntat la Wuhan Open. Nu doar motivele medicale au facut-o sa abandoneze

Simona Halep a abandonat in optimile de finala la Wuhan Open, la scorul de 4-5 in primul set al meciului cu Elena Rybakina. Numarul 6 mondial a acuzat dureri lombare, insa acesta nu este singurul motiv pentru care campioana de la Wimbledon a abandonat turneul din China. Simona se pregateste pentru Turneul Campioanelor si nu .

Adina Anghelescu, despre implicarea FBI in cazul Luizei Melencu. Motivul real pentru care Monica Melencu trebuie sa dea noi probe ADN

Adina Anghelescu a vorbit in exclusivitate, pentru Antena 3, despre implicarea FBI in cazul Luizei Melencu. Nu suntem noi inalt de avansati in aparatura si o astfel de aparatura se gaseste numai in cate.

Formula 1: Motivul incredibil pentru care Kevin Magnussen a pierdut patru secunde pe tur la Singapore

Danezul Kevin Magnussen de la Haas a ratat posibilitatea de a se lupta pentru puncte la Singapore din cauza unei pungi de plastic, probabil un ambalaj de sandvis, care s-a prins de aripa fata a monopostului sau, informeaza motorsport. com.

Cum au reusit 12 copii cu tulburari psihice dintr-un centru de plasament sa puna pe jar autoritatile. Motivul pentru care s-au razvratit asistatii

Au fost declansate verificari interne la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului dupa ce 12 copii au fost dati disparuti, pentru doua ore, dintr-un centru de plasament din comuna buzoiana Beceni.

Cele 17 motive pentru care Messi este cel mai bun din lume

Lionel Messi 32 de ani) a fost desemnat luni cel mai bun jucator din lume in sezonul trecut, in cadrul galei The Best FIFA Football Awards. Starul argentinian a inregistrat cifre impresionante si a atins numeroase recorduri in sezonul precedent, iar FC Barcelona a prezentat pe site-ul oficial o lista cu 17 motive care arata de ce Messi merita sa castige acest premiu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )