Libnet.ro
UNICEF

17:30

Nicolae Ceausescu, batjocorit la morga spitalului. Ce semn i-a facut Gelu Voican Voiculescu pe sicriu

Playtech Playtech,
Nicolae Ceausescu, batjocorit la morga spitalului. Ce semn i-a facut Gelu Voican Voiculescu pe sicriu

Dictatura comunista din Romania a luat sfarsit intr-un mod violent, iar Nicolae si Elena Ceausescu au fost batjocoriti la morga spitalului. Gelu Voican Voiculescu i-a facut si un semn pe sicriu fostului dictator, dar sustine ca a vrut doar sa poata deosebi cosciugele in care au fost plasati cei doi. Nicolae Ceausescu a fost batjocorit . continuă pe Playtech

Obsesia pe care Nicolae Ceausescu a avut-o pentru Regele Mihai. Ce i-a facut timp de 42 de ani

Nicolae Ceausescu a facut tot ce a putut in timpul vietii pentru a compromite Casa Regala a Romaniei. Acesta i-a pus bete-n roate Regelui Mihai si a ajuns sa faca o obsesie pentru acesta. Cum incerca liderul comunist sa-i faca viata grea? Ceusescu, obsesie fara margini pentru Regele Mihai Securitatea infaptuia, in 1973, un raport .

De necrezut. Ce au gasit groparii in cosciugul lui Nicolae Ceausescu in momentul dezhumarii

In anul 2010, romanii au fost martorii unui eveniment istoric la nivel mondial. Cadavrele sotilor Ceausescu au fost deshumate, cu acordul rudelor, pentru a pune capat speculatiilor potrivit carora cuplul dictatorial nu ar fi fost inmormantat in cimitirul Ghencea Civil. Chiar daca autoritatile au facut eforturi sa ii tina la distanta pe curiosi, multi au .

Unde au fost dusi Elena si Nicolae Ceausescu, dupa ce au fost arestati, la Revolutie. Filmul dinaintea executiei

Detalii despre ziua care a readus speranta si libertate romanilor ies abia acum la iveala. Toata lumea stie ca Elena si Nicolae au fost asasinati, dupa un proces. Dar ce s-a intamplat cu ei imediat dupa ce au fost arestati? Acum s-a aflt cine i-a mai avut in custodie. Unde au fost dusi sotii Ceausescu, .

Socant! Ce s-a gasit in sicriul lui Nicolae Ceausescu, la deshumarea dictatorului. Oamenii au ramas fara cuvinte

In urma cu aproape 10 ani, a avut loc un moment istoric la nivel mondial. Motivate de speculatiile conform carora Nicolae si Elena Ceausescu nu se afla in sicriele in care se presupune ca au fost ingropati,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )