Libnet.ro
UNICEF

11:15

Obsesia pe care Nicolae Ceausescu a avut-o pentru Regele Mihai. Ce i-a facut timp de 42 de ani

Playtech Playtech,
Obsesia pe care Nicolae Ceausescu a avut-o pentru Regele Mihai. Ce i-a facut timp de 42 de ani

Nicolae Ceausescu a facut tot ce a putut in timpul vietii pentru a compromite Casa Regala a Romaniei. Acesta i-a pus bete-n roate Regelui Mihai si a ajuns sa faca o obsesie pentru acesta. Cum incerca liderul comunist sa-i faca viata grea? Ceusescu, obsesie fara margini pentru Regele Mihai Securitatea infaptuia, in 1973, un raport . continuă pe Playtech

Motivul pentru care Nicolae Ceausescu nu avea niciodata bani la el. Ce salariu avea de fapt Dictatorul

Nicolae Ceausescu a reprezentat un adevarat personaj de-a lungul istoriei noastre. insa nimeni nu l-a vazut vreodata pe Nicolae Ceausescu avand bani la el sau macar un portofel. De fapt, se spune ca dictatorul.

Unde au fost dusi Elena si Nicolae Ceausescu, dupa ce au fost arestati, la Revolutie. Filmul dinaintea executiei

Detalii despre ziua care a readus speranta si libertate romanilor ies abia acum la iveala. Toata lumea stie ca Elena si Nicolae au fost asasinati, dupa un proces. Dar ce s-a intamplat cu ei imediat dupa ce au fost arestati? Acum s-a aflt cine i-a mai avut in custodie. Unde au fost dusi sotii Ceausescu, .

Ce ordin daduse Nicolae Ceausescu, inainte sa moara. Nu a mai apucat sa vada asta cu ochii lui

Nicolae Ceausescu avea tot felul de pasiuni ciudate si ii placea sa traiasca in lux. Fostul dictator nu a apucat insa sa vada cu ochii lui toate obiectele extravagante care s-au fabricat la comanda lui. Spre exemplu, Ceausescu urma sa primeasca, in 1990, o garnitura de mobilier de birou din lemn de paltin si un .

Trauma care l-a marcat pentru totdeauna pe Ulas Tuna Astepe, Tahir din Lacrimi la Marea Neagra

Serialul turcesc Lacrimi la Marea Neagra a cucerit inimile multor romani datorita mesajului transmis pe tema violentei domestice, dar ajutor i-au fost si actorii, turcii, indeosebi barbatii, find cunoscuti drept sarmanti. Unul dintre cei vizibili in serial este Tahir, actor principal. Care e povestea lui? Trauma care l-a marcat pentru totdeauna pe Ulas Tuna Astepe, .

Prognoza meteo ANM, marti, 1 octombrie. Schimbari bruste de temperatura care pot deveni periculoase pentru sanatate

Aministratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru marti, 1 octombrie 2019. Sunt anuntate temperaturi mult mai ridicate decat media normala a acestei perioade, cer senin si vant slab. Valorile termice maxime vor fi cuprinse intre 20 si 29 de grade Celsius, iar minimele se vor incadra intre 7 si 17 grade Celsius.

Socant! Ce s-a gasit in sicriul lui Nicolae Ceausescu, la deshumarea dictatorului. Oamenii au ramas fara cuvinte

In urma cu aproape 10 ani, a avut loc un moment istoric la nivel mondial. Motivate de speculatiile conform carora Nicolae si Elena Ceausescu nu se afla in sicriele in care se presupune ca au fost ingropati,.

Cum i-a sfidat un sofer pe politistii, care l-au oprit pentru ca circula pe contrasens? Asta da tupeu! (VIDEO)

Un sofer din Arad, oprit de politisti pentru ca mergea pe contrasens, i-a sfidat pe oamenii legii cu mult tupeu. Barbatul, care refuza sa prezinte documentele, ia telefonul si isi suna un amic, Cosmin,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )