Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ce ordin daduse Nicolae Ceausescu, inainte sa moara. Nu a mai apucat sa vada asta cu ochii lui

Playtech Playtech,
Ce ordin daduse Nicolae Ceausescu, inainte sa moara. Nu a mai apucat sa vada asta cu ochii lui

Nicolae Ceausescu avea tot felul de pasiuni ciudate si ii placea sa traiasca in lux. Fostul dictator nu a apucat insa sa vada cu ochii lui toate obiectele extravagante care s-au fabricat la comanda lui. Spre exemplu, Ceausescu urma sa primeasca, in 1990, o garnitura de mobilier de birou din lemn de paltin si un . continuă pe Playtech

Cea mai mare greseala pe care a facut-o Nicolae Ceausescu in 1989. Decizia care i-a adus moartea

Nicolae Ceausescu a facut o mare greseala in anul in acesta care si-a gasit sfarsitul, iar romanii libertatea. Fostul lider comunist a luat o decizie care i-a scurtat zilele in cele din urma. Ce i-a adus, de fapt, cadearea acestuia si cum si-a sapat singur groapa? Decizia care i-a adus moartea! Nicolae Ceausescu a facut .

Ce spunea, de fapt, Corneliu Vadim Tudor despre Nicolae Ceausescu in poeziile pe care i le inchina

Poetii din anii 1970 si 1980 se intreceau in epitete la poeziile dedicate lui Nicolae Ceausescu, presedintele comunist care a uimit lumea prin cultul personalitatii creat in jurul sau. De la inceputul anilor 1970 si la moartea sa din decembrie 1989, Nicolae Ceausescu a fost subiectul celui mai puternic cult al personalitatii creat in jurul .

Motivul pentru care Nicolae Ceausescu nu avea niciodata bani la el. Ce salariu avea de fapt Dictatorul

Nicolae Ceausescu a reprezentat un adevarat personaj de-a lungul istoriei noastre. insa nimeni nu l-a vazut vreodata pe Nicolae Ceausescu avand bani la el sau macar un portofel. De fapt, se spune ca dictatorul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )