Libnet.ro
UNICEF

00:07

Securitatea si Armata, aproape de colaps, din cauza lui Nicolae Ceausescu. Ziua in care i s-a decis soarta liderului comunist

Playtech Playtech,
Securitatea si Armata, aproape de colaps, din cauza lui Nicolae Ceausescu. Ziua in care i s-a decis soarta liderului comunist

Securitatea si Armata au fost foarte aproape de un colaps, din cauza lui Nicolae Ceausescu. Eliminarea cuplului de dictatori a fost decisa de catre noua putere care se instaura, la Bucuresti, chiar in ajunul Craciunului. Initiativa i-ar fi apartinut lui Silviu Brucan, fiind sustinut si de catre Gelu Voican Voiculescu. Securitatea si Armata, aproape de . continuă pe Playtech

Neymar va lipsi patru saptamani din cauza unei accidentari

Clubul Paris Saint-Germain a anuntat, luni, faptul ca fotbalistul brazilian Neymar 26 de ani) va absenta aproximativ patru saptamani din cauza unei accidentari.

Donald Trump se pregateste sa impuna sanctiuni economice Turciei din cauza incursiunii in Siria

Administratia presedintelui american Donald Trump se pregateste sa impuna sanctiuni economice Turciei, cel mai devreme in aceasta saptamana, din cauza incursiunii acesteia in nordul Siriei, acestea fiind unul dintre putinele instrumente de actiune avute la dispozitie de Statele Unite impotriva Turciei, care este aliat in cadrul NATO, transmite Reuters.

Justin Trudeau, nevoit sa poarte vesta antiglont la un miting electoral din cauza amenintarilor

Premierul canadian Justin Trudeau, in campanie pentru alegerile legislative din 21 octombrie, a fost nevoit sa poarte o vesta antiglont sambata, in timpul unui miting in Ontario, din cauza amenintarilor la adresa securitatii sale, a dezvaluit postul public de televiziune CBC, scrie Agerpres.

Fosta sefa a Academiei Suedeze a murit. Sara Danius a fost prima femeie la conducerea Comitetului Nobel si a demisionat din cauza celui mai mare scandal din istoria organizatiei

Fosta sefa a Academiei suedeze care decerneaza Premiul Nobel pentru literatura Sara Danius a murit de cancer, informeaza presa suedeza citata de Reuters. Danius este cea care conducea Academia in momentul izbucnirii scandalului sexual din cauza caruia si-a dat demisia, alaturi de alti membri ai comitetului.

MARIAN OPRISAN: Guvernul a picat din cauza tradatorilor

In Partidul Social Democrat nu se impune nicio schimbare, pentru ca guvernarea a fost pierduta din cauza tradatorilor, si nu a Opozitiei, a declarat, vineri, liderul organizatiei PSD Vrancea, Marian Oprisan.

Calificarile de la Suzuka anulate din cauza taifunului Hagibis

Organizatorii Marelui Premiu de Formula 1 al Japoniei sunt in alerta de grad rosu din cauza taifunului Hagibis care traverseaza arhipelagul nipon la finalul acestei saptamani.

Rezi Studentii la Medicina si Farmacie intra in greva japoneza din cauza rezidentiatului

Federatiile studentilor la Medicina, Farmacie si Stomatologie au anuntat ca intra in greva japoneza din cauza situatiei incerte in care se afla examenul de rezidentiat. Printr-o postare pe pagina de Facebook studentii spun ca toti cei care vor sa participe la greva sa poarte masca medicala, pe care sa scrie Rezi.

WTA Luxemburg: Maria Sharapova si Angelique Kerber s-au retras din cauza accidentarilor

Jucatoarele Maria Sharapova si Angelique Kerber s-au retras de la turneul Luxemburg Open, din cauza unor accidentari, informeaza wtatennis. com.

Un aparat de 100.000 de euro cumparat de Spitalul Judetean Sibiu inaintea summitului UE zace nefolosit de aproape un an, din cauza lipsei unei autorizatii

Pacientii Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu nu pot beneficia de cel mai modern amplificator de imagine care se afla in una din salile de operatie din Sectia de Ortopedie de aproape un an. Aparatul care zace nefolosit a fost cumparat cu aproape 100. 000 de euro, bani dati de Ministerul Sanatatii si Consiliul Judetean CJ), ca medicii sa aiba cele necesare ca sa opereze in cazul in care se intampla ceva la Summitul UE care a avut loc in mai la Sibiu.

Stirile ProTV: Prima tara care dispare din cauza incalzirii globale. Declara criza climatica nationala

Autoritatile din Insulele Marshall, un stat insular din zona centrala a Oceanului Pacific, au declarat criza climatica nationala in aceasta tara alcatuita din atoli de joasa altitudine.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )