Libnet.ro
UNICEF

01:05

Semnatura lui Nicolae Ceausescu se vinde pe bani grei in SUA. Ce suma este licitata pe un specimen

Playtech Playtech,
Semnatura lui Nicolae Ceausescu se vinde pe bani grei in SUA. Ce suma este licitata pe un specimen

Semnatura olografa a lui Nicolae Ceausescu se vinde pe bani grei in Statele Unite ale Americii. Pretul semnaturilor originale ale fostului dictator a crescut de aproape patru ori in ultimii ani si a ajuns sa coste 999 de dolari. Colectionarii s-au inghesuit sa le cumpere de pe site-ul History for sale, unde se precizeaza ca . continuă pe Playtech

SE VINDE vila de protocol a lui Nicolae Ceausescu! IMAGINI INEDITE cu domeniul de lux! CAT VALOREAZA proprietatea? (FOTO)

Vila de protocol a fostului lider comunist Nicolae Ceausescu, din vremea cand acesta era general-maior de armata si ministru adjunct la Ministerul Apararii Nationale, a fost scoasa la licitatie.

Ce ar fi facut Nicolae Ceausescu, daca nu ar fi fost executat in decembrie 1989. Planurile secrete au iesit la iveala

Nicolae Ceausescu, un individ ambivalent, care a sfidat pe oricine, incepand cu autoritatea paterna, ar mai fi facut multe, daca nu ar fi fost executat in decembrie 1989. Planurile lui secrete au iesit la iveala si au putut fi spuse dupa moartea sa. Ce avea in gand? Ce ar fi facut Nicolae Ceausescu, daca nu .

Nicolae Ceausescu, batjocorit la morga spitalului. Ce semn i-a facut Gelu Voican Voiculescu pe sicriu

Dictatura comunista din Romania a luat sfarsit intr-un mod violent, iar Nicolae si Elena Ceausescu au fost batjocoriti la morga spitalului. Gelu Voican Voiculescu i-a facut si un semn pe sicriu fostului dictator, dar sustine ca a vrut doar sa poata deosebi cosciugele in care au fost plasati cei doi. Nicolae Ceausescu a fost batjocorit .

ARO 304, masina lui Nicolae Ceausescu, a avut un destin CRUNT. Cum a ajuns SUV-ul dictatorului este DEPRIMANT

ARO 304 bleu, cu numarul de inmatriculare 1-B-143, este SUV-ul romanesc 4X4 ce i-a apartinut lui Nicolae Ceausescu. Galeria Foto VESTEA CARE A SOCAT ROMANIA! RUGACIUNI PENTRU GABRIEL COTABITA! APARITIE.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )